Niculina Stoican, înșelată de soț. Artista a fost sunată de amantă: „Știi, soțul tău mă iubește”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Antena Stars
Descriere foto: Captură video Youtube/ Antena Stars

Niculina Stoican a vorbit despre căsnicia pe care o are cu soțul ei și despre greutățile prin care a trecut, de-a lungul timpului.

Niculina Stoican și Vasile Stănescu au o căsnicie de peste 30 de ani. Chiar dacă lucrurile nu au fost întotdeauna roz în cuplul celor doi, iubirea a fost cea care a avut ultimul cuvânt de spus și i-a ajutat să treacă peste toate greutățile. Acum, vedeta se declară a fi extrem de recunoscătoare pentru legătura pe care cei doi au reușit să o creeze, cuvântul care le caracterizează relația fiind „dependență”.

„Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care este și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el”, a precizat Niculina Stoican, la Etno TV, potrivit cancan.

Niculina Stoican, dezvăluiri în lacrimi, în ziua în care Petrică Mîțu Stoian și-ar fi sărbătorit onomastica: „Am considerat întotdeauna că eu și Petre suntem speciali”

Niculina Stoican a fost înșelată de soțul ei

Chiar dacă de-a lungul timpului, soțul artistei a fost de mai multe ori infidel, aceasta nu a ascultat gurile rele și a mers mai departe la brațul tatăl copilului ei. Mai mult, aceatsa recunoaște că a fost și sunată de amantele bărbatului, cărora știa întotdeauna să le dea replica potrivită.

”N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a spus Niculina Stoican, la Antena Stars.

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel: „Să le fie rușine! Trebuia înmormântat cu onoruri militare”

Soțul artistei a făcut închisoare

În anul 2014, soțul interpretei de muzică populară a ajuns în spatele gratiilor pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei. Artista a trecut printr-o grea încercare atunci, când s-a confruntat cu depresia și cu diferite atacuri de panică, pe care încerca să le gestioneze singură, pentru ca ceilalți să nu-i afle necazurile. Cu toate acestea, artista a ales să-i stea alături și să-l aștepte pe cel care-l iubește, să fie eliberat.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață, care ne-a fost întreruptă.

Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mai spus Niculina Stoican.”, a mai psus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel