Constantin Enceanu va ajunge pe masa de operație. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Pe 7 noiembrie mă internez. Îmi fac o intervenție la... ”

Data publicării:
Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook

Constantin Enceanu va fi supus unei intervenții chirurgicale. Artistul a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Constantin Enceanu va ajunge pe masa de operație. Artistul a explicat motivul pentru care nu va putea urca pe scenă la spectacolul ce va avea loc pe data de 18 noiembrie la Sala Palatului din București, în memoria bunului său prieten, regretatul Petrică Mîțu Stoian. 

Constantin Enceanu va ajunge pe masa de operație

Interpretul de muzică populară a declarat că este nevoit să facă o intervenție la genunchi pe care a amânat-o de mai multe ori. Constantin Enceanu și-a exprimat și regretul pentru faptul că nu va urca pe scenă la acest eveniment important. 

„I-am spus să nu mă pună pe afiș, mai demult. De când a făcut distribuția i-am spus să nu mă pună. Pentru că eu pe data de 7 noiembrie mă internez și îmi fac o intervenție la genunchi. Am tot amânat-o de un an și ceva. Și acum am stabilit cu doctorul Stoica de la Foișorul de foc. Nu mi-am luat evenimente o lună și jumătate, tocmai să îmi pot rezolva această problemă de sănătate. Așa, nu o mai rezolvam niciodată. Vine Revelionul… Le-am spus organizatorilor să mă înțeleagă, că nu pot. Chiar nu am cum', a declarat Constantin Enceanu pentru viva.ro.

 

Câți bani a câștigat Constantin Enceanu din muzică

Artistul a adunat sume de bani destul de mari până acum, din toate proiectele muzicale în care a fost implicat. Acesta mărturisește că erau vremuri când avea și patru cântări pe noapte, înainte de pandemie, iar fiecare leu câștigat era foarte atent cheltuit încă de pe atunci.

„Se muncea foarte mult, dar se câștiga bine. Aveam, în weekend, mai multe nunți în aceeași noapte. Aveam și câte trei nunți pe seară, s-a întâmplat într-o sâmbătă să cânt opt ore la patru nunți, în 4 județe: la Strehaia, în Mehedinți, în Gorj, în Dolj, iar dimineața la 6.00 cântam în Olt. Dar merita.

Nu erau așa de mulți bani la vremea respectivă, nu era cu dedicații, dar munceam mult și câștigam așa. Ca să ai succes ca artist trebuie disciplină ca la sportivi, iar eu am muncit foarte mult (…) Trebuie să recunosc, am strâns bani, mai ales că am muncit pentru fiecare leu”, povestea artistul, potrivit fanatik.ro

”Eu dorm cu fiscul în pat”

Mai mult, chiar dacă foarte mulți oameni susțin faptul că artiștii nu plătesc impozite la stat, Constantin Enceanu spune că a avut parte de foarte multe controale de-a lungul timpului, dar taxele au fost întotdeauna achitate la zi. Ba chiar acesta susține că, într-o perioadă, ar fi plătit mai mult decât era necesar.

”Când aud că zic unii că noi nu am plătit impozite… Păi, tată, eu dorm cu fiscul în pat, nevasta mea e la fisc. Înțelegi? Eu dorm cu fiscul în pat (…) Păi în 2012, eu și cu Petre eram plătitori de TVA pe persoane fizice!

Până la urmă, ne-au învățat unii să ne facem un SRL, până atunci noi plăteam ca proștii. A venit control de la centru aici, la noi, în Dolj, să ne verifice pe mine și pe Mîțu. Le-a și zis unul că noi suntem plătitori de TVA, când au auzit aia, ne-au lăsat în pace, își făceau cruce”, povestea Constantin Enceanu.

Citește și: Constantin Enceanu nu poate trece peste moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel