Persoanele care pot avea parte prosperitate, în funcție de ziua nașterii. Adam Stavarache: „Pot ajunge foarte bogați” / VIDEO

Data publicării:
Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe

 Adam Stavarache ne-a dezvăluit care sunt cele mai norocoase zile de naștere, în ceea ce privește planul material.

Adam Stavarache, numerolog, a fost invitat în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a făcut mai multe predicții numerologice pentru anul care urmează. Mai mult, aceasta ne-a mai vorbit și despre persoanele care sunt predispuse la bogăție și multă prosperitate financiară, dacă știu să depășească anumite obstacole și dacă muncesc pe măsură. Este vorba despre mai multe zile de naștere care pot avea parte de o viață liniștită, din punct de vedere material.

„În primul rând, 11, ei pot ajunge foarte bogați, dacă știu să-și asculte semnele destinului. Cei de pe 19, 28 și celor de pe 18 le merge foarte bine, pot deveni faimoși. Mai sunt și cei de pe 4, care pot ajunge să aibă un statut foarte mare în societate, dacă știu să nu fie agresivi, au o tendință. Cei de pe 3 au și ei energia prosperității. Persoanele de pe 8 obțin o bunăstare materială, dar după multă muncă. Cei care au vibrația 7 pot avea succes în viață, dar și cei cu vibrația 5.”, spune Adam Stavarache, numerolog, în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical. 

Te-ar putea interesa și: Adam Stavarache, previziuni numerologice pentru 2024: „Se va întâmpla ceva foarte puternic”. Cea mai norocoasă zi de naștere / VIDEO


Cea mai norocoasă zi de naștere

Mai mult, există chiar și o zi de naștere care se remarcă cel mai mult dintre toate, când vine vorba de o viață fericită și plină de noroc. Este vorba de data de 10 a fiecărei luni, ne spune Adam Stavarache, care ne dezvăluie și blocajele pe care trebuie să le depășească persoanele născute în această zi, dacă își doresc să aibă parte de noroc pe toate planurile pe tot parcursul vieții.

„Cei născuți pe 10 sunt, din punctul meu de vedere cei mai norocoși. Cred că aceștia au cel mai mare noroc în viață, iar dacă te naști pe 10.10 ești deja super norocos. Sunt cei mai tari, iar singura lor problemă este că adesea îți lasă soartă influențată de alții. Trebuie să nu fie atașați, să învețe detașarea, așa au mintea clară și văd semnele.”, ne mai spune numerologul.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

Persoanele care primesc cele mai multe avertizări

Nu în ultimul rând, sunt și câteva persoane care primesc cele mai multe avertizări, în funcție de ziua în care s-au născut. Pentru a avea parte de noroc în viață și de reușite, aceștia trebuie să învețe să-și modereze caracterul, să nu mai aibă la fel de multe conflicte exterioare, cât și interioare, dar și să-și modereze viciile și dependențele.

„Avertizările sunt pentru cei cu 1, adică și cei cu 11 pot avea avertizări în viață și trebuie să fie foarte atenți. Cei cu 24 pe sfera relațiilor și mai pot avea avertizări și cei cu 22”, a declarat Adam Stavarache, numerolog, în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical. 

VEZI AICI care sunt avertizările pe care le primește fiecare zi de naștere în parte

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel