Persoanele care primesc cele mai multe avertizări, în funcție de ziua nașterii. Adam Stavarache: „Trebuie să fie foarte atente” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe

Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele ce trebuie să fie extrem de atente la mai multe amănunte, dacă își doresc să aibă noroc pe toate planurile. 

Invitat în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, numerologul Adam Stavarache a dezvăluit care sunt peroanele care primesc cele mai multe avertizări, în funcție de ziua în care s-au născut. Concret, este vorba despre 3 categorii de oameni, care trebuie să fie atenți la diferite lucruri, dacă își doresc ca lucrurile să le meargă bine și să culeagă „roadele” muncii lor de pe toate planurile. 

„Avertizările sunt pentru cei cu 1, adică și cei cu 11 pot avea avertizări în viață și trebuie să fie foarte atenți. Cei cu 24 pe sfera relațiilor și mai pot avea avertizări și cei cu 22”, a declarat Adam Stavarache, numerolog, în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical. 

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

La ce trebuie să fie atente persoanele născute pe 1

În primul rând, cei care primesc cele mai multe avertizări sunt chiar persoanele născute pe 1 al fiecărei luni. Partea cea mai bună este însă că ei pot avea parte de foarte multe realizări în viață, dar este important să depășească anumite bariere. 

„Persoanele născute pe data de 1 ar trebui să învețe să lucreze foarte mult la caracterul lor. Au un potențial foarte mare, ei stăpânesc cumva toate energiile și e foarte important cum lucrează cu ei, trebuie să se dezlipească de personalitatea din viața anterioară. Dacă el nu face asta, nu are cum să-și înțeleagă adevăratul scop, iar 1 este ca un fel de Dumnezeu, de aceea rolul lui este foarte important. Dacă cineva născut pe 1 nu a ajuns sus în viață, înseamnă că undeva a greșit pe toate planurile.”, a continuat acesta.

Ce avertizări primesc persoanele născute pe 11

Și cei născuți pe data de 11 au foarte multe lucruri de oferit celor din jurul lor, ne spune numerologul, însă au și ei anumite piedici pe care trebuie să învețe să le depășească.

„Cei cu 11 au un potențial foarte mare, deoarece sunt doi de 1 care se luptă acolo și pot trăi foarte multe conflicte. Cei doi de 1 i-au fost dați ca să ofere foarte mult lumii, iar adesea ei nu au timp să facă asta, pentru că se focusează doar pe el. Potențialul lor este să facă mai multe lucruri, au potențial mare.”, ne mai spune el.

Citește și: Lidia Fecioru, radicală împotriva postului: „O anemiere în masă”. În ce constă, de fapt, credința / VIDEO

Problemele cu care se pot confrunta cei de pe 22

Cei născuți pe 22 se pot confrunta cu anumite dependențe, ne spune Adam Stavarache. În momentul în care le vor identifica, pot ajunge să aibă parte de foarte multe reușite și realizări.

„Cei cu 22 sunt genii, dacă reușesc să depășească partea lor distructivă, inclusiv bărbații. Trebuie să învețe să nu mai fie dependenți de alcool, de mâncare, dependenți de ceva. Au puterea de a construi de la zero din nimic. Ei ori intră într-o dependență foarte mare de o persoană sau de ceva și atunci se închid în propria lor energie. Rolul lor este de a elibera Planeta de tot ce e rău. Pot să facă ceva genial de bine sau genial de rău, care să afecteze întreaga planetă.”, a mai declarat numerologul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel