Adam Stavarache, previziuni numerologice pentru 2024: „Se va întâmpla ceva foarte puternic”. Cea mai norocoasă zi de naștere / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Adam Stavarache, la Pastila de Frumusețe

Adam Stavarache a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024.

Adam Stavarache, numerolog, a fost invitat în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a făcut o serie de previziuni pentru anul care urmează. Nu ne așteaptă un 2024 ușor, ne spune specialistul, întrucât vin foarte multe decizii și schimbări la nivel mondial, care pot aduce modificări mari pe diferite planuri. Mai mult, 2024 este un an al puterii, astfel încât mai multe persoane vor dori să se lupte pentru cel mai înalt statut, iar multe lucruri ascunse vor ieși la iveală.

„Intrăm pe energia lui 9 în Feng Shui, este un an de Dragon, care este destul de impunător. În primul rând, în 2024 mulți oameni se vor căsători din interes, chiar dacă nu spun asta, vor face mulți nunți din interes, este anul banului. Asta înseamnă 8, bani, putere socială, asta înseamnă că putem vedea manifestări sociale, toată lumea va dori să fie impunătoare, la anul toată lumea va dori să arate ceva, optul vrea să arate ceva și o să iasă și la suprafață multe lucruri pe care noi nu le știam, atât la nivel politic, cât și la nivel mondial, nu rămâne nimic ascuns sub 8. Anul care vine îl numesc ca fiind unul în care se vor da multe teste financiare pentru mulți, se vor da teste financiare mai ales pentru cei care nu înțeleg bine legile statului. Statul la anul care vine va avea mai multă putere, vor fi mai multe manifestări în stradă, este un an în care se vor da multe bătălii de putere, asta este cifra 8.”, a declarat numerologul Adam Stavarache, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Crunt”. Ce schimbări apar pe planul financiar / VIDEO

Anul 2024 - anul perfect pentru economii

De asemenea, chiar dacă mai multe persoane își vor dori să se întreacă în putere în 2024, numerologul spune că aceasta este perioada perfectă în care poți acumula și pune deoparte anumite venituri. Mai mult, Adam Stavarache ne vorbește și despre posibilitatea izbucnirii celui de-al treilea Război Mondial.

„Este bine să acumulăm multe lucruri, nu este un an de consum, dar oamenii vor consuma mult, pentru că vor să arate puterea, cât de tari sunt, ce mașini au. Asta îi va influența negativ spre sfârșitul anului. În anul 8 este bine să strângi, nu trebuie să-ți arăți ego-ul și vanitatea, pentru că vor ieși la suprafață multe lucruri vanitoase. Și, pentru că este și un an de Dragon, o energie foarte impunătoare, va fi un an de putere la toate nivelele. Se va întâmpla ceva foarte puternic la nivel mondial. Nu vreau să sperii oamenii și să spun că poate fi vorba despre un Război Mondial, cred că din 2027 România este mai influențată pe partea aceasta. E clar că se va impune ceva puternic la nivel mondial, în luna august 2024 și chiar în luna octombrie, ceva se va impune 100% la nivel mondial. Și țara noastră va fi implicată, dar nu neapărat în cea ce privește războiul. Nu e neapărat să fie un an greu, dar cu foarte multă intensitate pe anumite planuri, un an cu foarte mari decizii, pur și simplu chiar dacă nu-ți dorești, se vor întâmpla, deciziile sunt luate deja de anul acesta.”, a continuat acesta.

Cele mai norocoase persoane, în funcție de data nașterii

Totuși, trebuie să știi că există și o categorie de persoane care sunt considerate a fi cele mai norocoase, din punct de vedere numerologic. Este vorba despre cele născute pe data de 10, ne spune Adam Stavarache, care dezvăluie și lucrurile la care trebuie să fie atente, astfel încât să cunoască împlinirea pe toate planurile.

„Cei născuți pe 10 sunt, din punctul meu de vedere cei mai norocoși. Cred că aceștia au cel mai mare noroc în viață, iar dacă te naști pe 10.10 ești deja super norocos. Sunt cei mai tari, iar singura lor problemă este că adesea îți lasă soartă influențată de alții. Trebuie să nu fie atașați, să învețe detașarea, așa au mintea clară și văd semnele.”, ne mai spune numerologul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel