Persoanele care nu trebuie sub nicio formă să consume alcool. Dr. Mihail, avertisment dur: „Absolut interzis. Următorul pas este ciroza”

Data publicării:

Dr. Mihail a explicat riscurile la care te expui, atunci când consumi alcool.

Alcoolul este extrem de periculos pentru organism, iar consumat în cantități mari, poate deveni chiar și nociv, atrag atenția specialiștii. Mai mult, el este cauza formării și cancerului într-un procent destul de ridicat, la nivel mondial, spune Dr. Mihail. Chiar dacă anumite persoane îl mai pot consuma ocazional, există o categorie de oameni care trebuie să-l exclud total din rutina zilnică. Explicația este simplă, spune specialistul. Acest lucru va duce în timp către o boală mult mai gravă, care nu mai are tratament.

„Alcoolul este unul dintre cei mai puternici cancerigeni din lumea asta, ajunge în orice celulă și o influențează negativ. 4% din cancerele de pe acest pământ sunt cauzate direct de alcool, ceea ce este un număr foarte mare. Alcoolul este cancerigen și îți distruge ficatul. Este toxic și dacă bei mult se duce direct în ficat și trebuie metabolizat doar de ficat. Nu este niciun alt țesut care să descompună acel alcool. Cu cât bei mai mult, cu atât ficatul va fi mai avariat, asta este extrem de grav pentru persoanele care au ficat gras. Acesta poate fi deja gras, bolnav, pentru că tu mănânci gras, mâncare procesată și el deja lucrează greu, astfel încât el nu are în niciun caz nevoie de alcool. Le este absolut interzis alcoolul acestor persoane, pentru că următorul pas este ciroza, iar singurul tratament disponibil mai este transplantul.”, a dezvăluit Dr. Mihail, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Produsul lactat care susține un somn calitativ și digestia. Îl poți prepara simplu, acasă. Dr. Mihail: „Nu există motiv pentru care nu l-ai consuma”

@doctor.mihail

Alcoolul este cancerigen. ????????‍⚕️

♬ original sound - doctor.mihail

Mâncarea procesată, risc de cancer

Nu doar alcoolul duce la riscul de cancer, ci și mâncarea procesată, spune Dr. Mihail. Pentru ca sănătatea noastră să fie una cât mai optimă și echilibrată, este nevoie să-i oferim organismului nostru toate „armele” de care are nevoie pentru a lupta împotriva factorilor externi. Dacă, în schimb, îi oferim corpului doar mâncare procesată și nici odihna sau mișcarea nu este la limitele normale, atunci organismul va deveni mai vulnerabil în fața diferitelor boli.

„Mâncarea procesată duce direct la cancer. Dacă ai peste 30 de ani, în momentul de față, ai multe microtumori, microcancere în corp, care circulă. Dacă ai peste 60 de ani, știința spune că ai multe astfel de microcancere care circulă în corp și care sunt ținute în frâu de sistemul tău imunitare. Acest sistem are nevoie de multe arme și muniție. Armele sunt date de sport, iar muniția e exact ceea ce mănânci. Microbiomul joacă un rol esențial pentru a crea această muniție, dar el trebuie să fie sănătos. El însă e distrus de mâncarea procesată, care duce la cancer.”, a dezvăluit Dr Mihail.

VEZI și: Adevărul despre cafeaua cu lapte. Care sunt persoanele ce nu ar trebui să o consume. Dr. Mihail: „Beneficiile sale vor scadea”

Cum poți avea un corp vigilent

Astfel, dacă renunți la aceste alimente considerate chiar nocive de anumiți specialiști și îi oferi corpului tău, în schimb, hrană sănătoasă, organismul va fi mereu vigilent și, implicit, sănătos, explică Dr. Mihail.

„Pentru a putea preveni acel cancer, sistemul tău imun trebuie să fie odihnit și trebuie să nu aibă ținte false care sunt reprezentate de toată mâncarea procesată, de prăjeli, de mâncare care stă pe raft doi ani de exces de zahăr. Dacă mănânci sănătos și îți faci un obicei în a mânca multe fructe, legume și extrem de puțină mâncare procesată, sistemul tău imun o să stea mereu vigilent, odihnit și gata să intervină pentru a ține în frâu acele microtumori care circulă în noi.”, a mai spus el.

VEZI și: Dr. Mihail, avertisment pentru părinți. Băutura celebră care le face rău copiilor: „E cazul să vă opriți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel