Pepe, SUMA de bani pe care o cere pe un eveniment: "Se numără printre artiștii cu cele mai bine plătite spectacole"

Data actualizării: | Data publicării:

Pepe cere o sumă enormă de bani, pentru a onora un eveniment.

Pepe este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi din țară, având o comunitate foarte mare de fani. Vocea latino, dar și talentul uriaș l-au făcut pe artist să fie în topul celor mai cerute voci în cadrul evenimentelor private. Tocmai din acest motiv, potrivit Ego.ro, vedeta nu ar cere chiar un preț mic, pentru a onora aceste cântări. Apropiații artistului spun astfel că cei care și-l doresc pe Pepe să le cânte la propria nuntă, zi de naștere sau botez trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de mare de bani. Totuși, trebuie să știți că pentru această sumă, Pepe nu va cânta nici măcar o oră.

”Pandemia nu i-a afectat tariful la concerte, este foarte solicitat, are un onorariu de 4.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute”, ne-au spus cei care au colaborat adesea cu Pepe, în exclusivitate pentru sursa citată.

Mirela Vaida a dezvăluit cât câștigă la Acces Direct: "Eu am o sumă..."

Pepe este foarte contactat pentru concerte

În același timp, se pare că dacă majoritatea artiștilor și-au mai scăzut tariful, din cauza pandemiei, Pepe și-ar fi păstrat același preț, datorită cererii crescute pe care o are. 

”Dacă după pandemie tarifele vedetelor au mai scăzut, iar unii cântăreți sunt solicitați foarte rar, Pepe se numără printre artiștii cu cele mai bine plătite spectacole, vara aceasta, având un tarif de 4.500 de euro. E foarte bine cotat. Face show, cu muzică latino, cu piesele de dragoste, este invitat și la petreceri, în discoteci și în cluburile de noapte. Se pare că de acum va lua avionul la spectacolele din țară, pentru a ajunge cât mai repede acasă, la bebeluș.”, a mai spus aceeași sursă.

Sofia Vicoveanca, SUMA pe care o cere pentru un eveniment: Cine are nevoie de mine mă sună

Pepe a devenit tătic pentru a treia oară

Pepe are un motiv în plus să muncească din greu acum, pentru că a devenit tătic pentru a treia oară. Iubita lui, Yasmine, a născut și i-a oferit artistului un băiețel. Cei doi sunt acum în culmea fericirii.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe YouTube, relatează Fanatik.

Artistul a dezvăluit detalii despre botezul celui mic

Dacă până acum, s-a bucurat de petreceri cu fast, cu sute de invitați, de data aceasta artistul spune că își dorește un eveniment restrâns, cât se poate de discret.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai dezvăluit Pepe într-un interviu la Antena Stars.

Maria Ciobanu a dezvăluit ce PENSIE câștigă lunar. Artista, extrem de dezamăgită de statul român: "După 40 de ani de muncă am..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel