Sofia Vicoveanca, SUMA pe care o cere pentru un eveniment: Cine are nevoie de mine mă sună

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi din țară, astfel încât suma de bani cerută de aceasta pentru evenimente nu ar fi una mică.

Sezonul evenimentelor a început iar, cei mai îndrăgiți artiști sunt la mare căutare. Tocmai din acest motiv, sumele de bani pe care aceștia le cer pentru un program muzical nu sunt tocmai mici. Carmen Chindriș, Vlăduța Lupău și Sofia Vicoveanca sunt doar câteva dintre numele celebre cele mai cerute din acest sezon.

”Sofia Vicoveanca poate primi și 1.200 de euro, Clejanii sunt situați undeva la 8.000 euro, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș, la 10.000 de euro, iar Vlăduța Lupău este cotată la 3.000 euro, fiind în topul cântărețelor. La concertele mari, Nicolae Botgros si Tudor Gheorghe se situează la 10.000 de euro, cu formație mare. Soliștii din Ardeal câștigă și 5.000 de euro, e vorba despre Aurel Tamaș, dar el are formație, plus un echipament performant de sonorizare. Lumea în zona aceea e mai bogată, artiștii sunt mai bine plătiți”, au declarat potrivit Ego anumiți impresari.

Sofia Vicoveanca spune că aceste zvonuri sunt false

Sofia Vicoveanca a dezmințit imediat toate zvonurile lansate de acei impresari, spunând faptul că este posibil ca doar tinerii artiști să ceară asemenea sume. În cazul ei, artista spune că nu este vorba despre așa ceva, iar bugetul îl discută direct interpreta la telefon cu cei care o solicită. Totodată, aceasta spune că nu duce lipsă de evenimente, fiind invitată în diferite colțuri ale țării.

„Bravo, cine-s ăia cu 1.200-1.500 de euro, pentru o nuntă? Ăștia noi, poate, care au apărut acum din găoace. Nimic nu-i adevărat, mai puțini bani primim. Cine mă invită întreb: ”Cât dați dumneavoastră?”, ca să văd în ce pătrățică mă bagă și mai discutăm. Cine are nevoie de mine mă sună și vorbim în particular, nu este o chestie de fală. Probabil sunt și din ăștia care te invită să-și ia partea lor, nici măcar impresari nu sunt, doar pentru că dau un telefon. Am evenimente, vara aceasta, sunt invitată în mai multe locuri”, a declarat artista pentru sursa citată.

Sofia Vicoveanca, amintiri dureroase despre soțul ei: Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape

Artista susține doar show-uri live

Mai mult, Sofia Vicoveanca se mândrește cu faptul că susține doar show-uri live, în spectacolele ei nefiind vorba niciodată de playback.

”Eu nu merg pe playback, eu încă mai cânt”, a mai dezvăluit Sofia Vicoveanca.

Remediile la care apelează Sofia Vicoveanca când este răcită

Chiar dacă mărturisește faptul că vocea ei este încă una foarte bună, artista mai are și perioade grele, când răcelile nu o ocolesc. În acest caz, Sofia Vicoveanca spune că apelează la remediile naturiste. 

”Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai mărturisit interpreta de muzică populară. 

De ce nu a mai vrut Sofia Vicoveanca să cânte alături de Ștefan Bănică Jr. "Mi-am zis: Ce caut eu aici?"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel