Mirela Vaida a dezvăluit cât câștigă la Acces Direct: "Eu am o sumă..."

Data actualizării: | Data publicării:

Mirela Vaida a dezvăluit care este suma de bani pe care o câștigă ca prezentatoare TV.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Tocmai din acest motiv, fanii au fost foarte curioși, de-a lungul timpului, să afle suma de bani pe care o câștigă aceasta, în urma aparițiilor ei de pe sticlă. În acest sens, vedeta spune că nu are mereu același buget, ci acesta diferă, în funcție de cum își negociază contractul, înainte de începerea unui nou sezon.

"Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă. Se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.", a dezvăluit Mirela Vaida, acum ceva timp, la TV, potrivit viva.

Ce reprezintă pentru Mirela Vaida meseria de prezentator

Mirela Vaida spune că această meserie este una extrem de imprevizibilă, astfel încât cine își dorește să activeze în acest domeniu trebuie să știe să își păstreze întotdeauna calmul, indiferent de situație.

„De la a cădea sunetul, la a cădea lumina, de la a pica generatorul, până la a fi pe punctul de a primi bolovani în cap. Cea mai mare provocare este să poți să rămâi tu după orice ți se întâmplă în direct. (…) Asta înseamnă direct”, mai spunea Mirela Vaida.

Gheorghe Gheorghiu, afectat de facturile enorme: "Sumele astea m-au uluit". Cât a trebuit artistul să plătească

Prezentatoarea de la Acces Direct a fost recent ținta criticilor

Chiar dacă are extrem de mulți admiratori, asta nu înseamnă că vedeta este ocolită de părerile negative. Recent, aceasta a publicat un filmuleț de la o nuntă, în care aceasta a fost invitată să cânte, pe rețelele de socializare. În timp ce mulți fani îi complimentau vocea uimitoare a artistei, gurile rele o criticau pentru modalitățile în care a ales să facă bani.

"Așa ai ajuns?...Nesătulă de bani să cânți pe la nunți!...Vai de capul tău!..", a fost mesajul postat de internaut, în dreptul videoclipului publicat de vedetă pe rețelele de socializare.

Cum a început Mirela Vaida să facă muzică

Pasiunea pentru muzică nu este una nouă, dezvăluie prezentatoarea Tv. Ea a început cu mulți ani în urmă, însă venirea pe lume a copiilor ei a determinat-o pe aceasta să spună stop pentru ceva timp. Acum, Mirela a revenit pe scenă, unde încântă publicul cu vocea sa minunată.

"Eu mai participasem la concursuri de muzică. Am fost la Mamaia, în '97. Am mai fost la «Ploaia de stele», în 2001.

Inima m-a chemat spre muzică mereu. Eu am cântat foarte mulți ani la nunți. Am început cântând la nunți. Am și folclor, am și evergreen-uri, am și melodii românești, am și lăutărești. Vreo șapte ani am cântat la nunți, după care au venit copiii, unul după altul, și n-am mai putut să țin pasul cu repetițiile și cu nopțile pierdute. Dar la nunți există și un dezavantaj. Cântam toată noaptea, eram singura solistă și duceam greul de la 10 seara și până dimineața, la 5. Și veneam ruptă și vocal.", a povestit Mirela Vaida, în cadrul unei emisiuni online, găzduită de Pepe.

Mirela Vaida, noi probleme de sănătate. Ce a pățit prezentatoarea TV: Sunt cam nedormită

Sofia Vicoveanca, SUMA pe care o cere pentru un eveniment: Cine are nevoie de mine mă sunăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel