Pepe rupe tăcerea cu privire la custodia fetelor. Abia acum s-a aflat că cei doi copii nu locuiec cu Raluca Pastramă: „Eu am grijă de ele”

Data publicării:

Pepe a dezvăluit la ce concluzie a ajuns cu fosta soție, cu privire la custodia celor două fete.

După despărțirea de Raluca Pastramă, atât Pepe, cât și femeia care i-a dăruit două fetițe și-au refăcut viața. În timp ce artistul pare că se înțelege de minune cu partenera sa actuală alături de care are și un băiețel, fosta soție a divorțat, din nou, de bărbatul alături de care a făcut, la rândul său, un alt copil. Cu toate acestea, celebrul cântăreț a preferat mereu să-și trăiască viața departe de ochii lumii și și-a dorit să fie extrem de discret atât la motivele ce privesc divorțul de Raluca, cât și la noua poveste de dragoste pe care o trăiește acum. 

Cu toate acestea, pentru a pune capăt zvonurilor și pentru a clarifica subiectul custodiei fetelor sale, Pepe a dezvăluit la cine locuiesc, de fapt, cele două. Astfel, chiar dacă nu a abordat până acum acest subiect, solistul spune că cele două fete stau alături de el și de partenera sa de viață. 

„Lucrurile stau cu totul diferit față de cum este pusă întrebarea, însă este un subiect pe care nu mi-am dorit până acum să îl abordez. Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe Jr., Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect.”, a delcarat Pepe, într-un interviu pentru viva.

Citește și: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pepe (@pepe.ro)

Ține legătura cu fosta soție de dragul copiilor

Mai mult, Pepe spune că o consultă pe fosta soție în ceea ce privesc deciziile legate de cele două fete, însă părerile nu au fost întotdeauna asemănătoare, apărând și discuții în contradictoriu.

„În principiu, în ceea ce privește acordul parental, ne informăm și luăm deciziile cele mai bune pentru copii, iar eu consider că am făcut acest lucru până acum și, dacă au mai existat păreri diferite, am încercat cât am putut, pe cale amiabilă, să le rezolvăm. Comunicarea mea cu Raluca există strict pentru copii și se desfășoară cât se poate de civilizat și de sec, în același timp. Au existat și momente când nu am ajuns la un numitor comun sau când am avut păreri total opuse.”, a continuat el pentru sursa citată.

VEZI și: „Hai, mamaie, că te caută moartea”. Daniel Buzdugan, șocat de atitudinea unui tânăr. Conversația pe care a auzit-o în autobuz

Ce i-a reproșat Ralucăi Pastramă

Unul dintre lucrurile care l-au deranjat la fosta soție a fost în momentul în care Raluca Pastramă le încuraja pe fete să ascunde anumite lucruri de el, dezvăluie Pepe, care spune că le-a învățat pe cele două fetițe că nu este bine să facă asta. Acest lucru nu este deloc unul favorabil pentru o educație aleasă, este de părere artistul.

„Nu e bine să facem greșeli și să le ascundem de tati, ca să spun așa, pentru că, în momentul în care fac copiii niște greșeli și le ascund, le dăm apă la moară și vor continua să le facă, așa că e bine să știe tati tot ce se întâmplă și să comunice frumos cu copiii și să înțeleagă și ei, la rândul lor, despre ce e vorba, în așa fel încât să nu mai facă și să ia deciziile împreună cu tati și cu mami. În momentul în care se întâmplă lucruri doar așa, din dorința de a ne „apropia” de copii, din punctul meu de vedere intervin niște mici greșeli în educația lor și, atunci, au mai existat astfel de discuții, dar s-au rezolvat. În prezent, copiii au cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere.”, a mai spus Pepe.

Citește și: Cum și-a pregătit Elena Ionescu fiul, înainte de a pleca la Survivor All Stars: „Putea fi o sechelă pentru el asta” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel