Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”

Data publicării:
Oana Radu, captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Oana Radu, captură video Youtube/ theXclusive

Oana Radu a făcut publice noi informații din interiorul căsniciei cu Cătălin Dobrescu.

Dacă o vreme a păstrat tăcerea, Oana Radu a ales să vorbească deschis acum cu privire la divorțul de Cătălin Dobrescu, alături de care și-a petrecut 4 ani din viață, dintre care 3 într-o căsnicie. Astfel, deși păreau într-o perfectă armonie, se pare că artista a fost cea care a intentat actele de divorț, întrucât descrie finalul poveștii de dragoste ca fiind unul „oribil”. Artista a mai dezvăluit, de asemenea, și alte câteva informații din timpul mariajului său.

„Eu l-am urmărit, nu cu mașina, aveam niște aplicații. Nu am găsit niciodată nimic. Îl urmăream pentru felul în care mă făcea să mă simt, adică foarte prost. Nu m-aș mai împăca niciodată. În primul rând, pentru lucrurile care s-au întâmplat după ce ne-am despărțit, nu vreau să vorbesc, pentru că am promis că nu am s-o fac.

Nu este vorba despre infidelitate, nu a fost vorba la niciuna dintre părți, dar lucrurile s-au întâmplat după au fost oribile, iar când spun oribile, nu vă puteți imagina.”, a declarat Oana Radu în cadrul podcastului Fiță cu Adiță. 

Citește și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

De ce l-a ales pe Cătălin

Unul dintre principalele criterii pentru care a ales să formeze un cuplu cu Cătălin a fost vârsta sa matură, spune Oana Radu, care mărturisește faptul că, astfel, a reușit să depășească una dintre traumele avute din copilărie.

„Pot să spun atât, că sunt îndrăgostită și că pot fi îndrăgostită de multe lucruri. De uitat pe fostul soț nu o să-l uit niciodată. Oamenii care mă urmăresc știu că n-am fost niciodată sănătoasă la cap, de uitat nu o să uit nimic din ce s-a întâmplat în viața mea, pentru că astfel nu le mai repeți. A fost o perioadă care m-a ajutat să repar anumite frustrări din copilărie, faptul că eu am fost abandonată de tată. Cătălin era mai mare decât mine, cred că acesta a fost primul criteriu.”, a continuat artista.

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru viitor: „Capitala nu e pregătită”. Avertizările clarvăzătoarei pentru români

„A fost foarte grea ultima parte a relației”

Dacă vedeta are un regret față de această relație, aceasta spune că-i pare rău pentru că s-a încheiat mult prea urât. Aceasta și-ar fi dorit să aibă o comunicare cât de cât bună cu Cătălin, astfel încât să nu se ajungă la procese, întrucât artista i-a intentat deja câteva fostului soț.

„A fost foarte grea ultima parte a relației. Mi-aș fi dorit ca noi să putem să avem o comunicare bună, deși relația noastră a fost una abuzivă, mi-aș fi dorit ca la finalul ei să putem să rămânem într-o relație bună. Nu s-a putut din păcate, dar dacă ar fi să dau un sfat cuiva vreau să rețineți că ceea ce tolerezi din momentul 1, tolerezi toată relația. Eu am tolerat mult.”, a mai spus Oana Radu, în cadrul aceluiași podcast. 

VEZI și: Boala la care te supui, dacă bei cafeaua pe stomacul gol. Dr. Marius Sava, avertisment: „Nu se recomandă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel