Cum și-a pregătit Elena Ionescu fiul, înainte de a pleca la Survivor All Stars: „Putea fi o sechelă pentru el asta” / video

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Ionescu, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Elena Ionescu, la Oracolul Vedetelor

Elena Ionescu ne-a dezvăluit cum a resimțit băiatul său plecarea vedetei în Republica Dominicană.

Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars după doar două săptămâni de joc, chiar dacă Faimoasa a dovedit tuturor faptul că poate mult mai mult de-atât, câștigând sezonul din 2020 al acestei competiții. Deși toți susținătorii au regretat acest lucru și și-ar fi dorit să o vadă mai departe pe traseu, artista nu spune că, în final, lucrurile s-au petrecut așa cum a trebuit. Băiețelul ei i-a simțit extrem de mult lipsa, chiar dacă vedeta ne spune că l-a pregătit pentru această plecare cu mult timp înainte. 

„O săptămână la Survivor este benefică pentru orice om, este un fel de detox, o lecție supremă și foarte frumoasă. Are 5 anișori băiatul meu și mi-am dat seama acum că pentru el a fost mult mai greu, decât prima oară, în sensul că dacă atunci avea 1 anișor și nu conștientiza, nu și-a dat seama de trecerea asta, acum, deși știa, îi explicasem, era mândru de mine și voia să mă vadă la televizor, mi-a spus când am iești pe ușă să plec la aeroport „Mami, eu câte degete număr până vii acasă?” și mi-am dat seama că nu a înțeles ce înseamnă experiența asta și pentru el a fost cel mai greu.”, a declarat Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la SPECTACOLA.

Citește și: Jador și Oana Ciocan urmează să devină părinți? Cum s-au dat de gol cei doi: „Sarcină ușoară, Oana”

Elena Ionescu își petrece exclusiv timpul cu fiul ei

După divorțul de fostul său soț, Elena Ionescu îl crește singură pe băiețelul care are acum vârsta de 5 ani. Astfel, vedeta explică că celui mic i-a fost extrem de greu să se adapteze cu lipsa mamei, întrucât cei doi stau împreună în fiecare zi.

„Acest lucru nu am putut să-l spun acolo, pentru că pentru toți cei care aveam copiii era ciudat să mă apuc să spun asta, ca să pară o victimizare, dar lipsa mea s-a simțit. Dumnezeu le-a rânduit pe toate așa cum trebuie, pentru că atunci când am ajuns acasă, mama me-a mi-a zis: „S-a întâmplat așa cum trebuia, cel mic suferea după tine”, eu petrecând foarte mult timp cu el. El mai stă cu bunicii, dar ne vedem de sărbători, dar în principiu el e cu mine 24/24.”, a mai spus Elena Ionescu.

VEZI și: Eliminată de la Survivor, Alexandra Ciomag îi aduce acuzații dure lui Andrei Ciobanu: „Nu-mi place parșivitatea lui. Joacă la două capete”

Cum l-a pregătit pe cel mic pentru plecarea la Survivor

Mai mult, îndrăgita cântăreață ne spune că și-a pregătit din timp fiul, pentru această schimbare pe care avea mai târziu să o resimtă în viața sa. 

„Nu l-am dus la grădiniță cu 5 luni înainte, tocmai în ideea de a nu-mi părea rău când ajung acolo. Asta a fost și liniștea mea sufletească și probabil că am neglijat alte lucruri, cum ar fi partea sportivă, pentru a sta cu el, ca să nu am această  emușcare că nu am petrecut timp împreună. I-a fost greu, am simțit că îți dorea mult să ajung. Voia să-i dau un semn, acolo nu ai contact cu asta, putea fi o mică sechelă pentru el asta.”, ne mai spune ea.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel