„Hai, mamaie, că te caută moartea”. Daniel Buzdugan, șocat de atitudinea unui tânăr. Conversația pe care a auzit-o în autobuz

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan le-a povestit fanilor una dintre întâmplările la care a fost martor în autobuz.

Daniel Buzdugan este una dintre cele mai naturale persoane publice din România. Este de ani de zile în lumina reflectoarelor, însă a reușit mereu să rămână cu picioarele de pământ și să nu fie luat de valul celebrității. Astfel, matinalul de la Radio Zu nu spune „nu” nici mijloacelor de transport în comun, pe care le utilizează frecvent și unde descoperă fel de fel de povești și de întâmplări, unele mai fericite, altele cu anumite lecții și mesaje.

Asta s-a întâmplat și acum, când Daniel Buzdugan a fost surprins de reacția pe care a avut-o un tânăr, la adresa unei persoane de vârstă mai înaintată. Cuvintele pot să doară uneori extrem de mult, chiar dacă nu ne dăm seama, spune el.

„În 335, în autobuz, o doamnă mai în etate este împinsă de un băiat care dădea și el să urce. „Hai, mamaie, că te caută moartea pe-acasă şi tu te plimbi cu autobuzul“. Cuvintele nu sunt doar cuvinte de cele mai multe ori ele sunt cele mai crunte arme. Fără să ne dăm seama suntem cu toții niște „fabricanți de și traficanți de emoţii“ uneori frumoase alteori foarte urâte.”, a scris Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan urmează să devină părinți? Cum s-au dat de gol cei doi: „Sarcină ușoară, Oana”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Buzdugan (@danielbuzdugan)

Ce părere are Daniel Buzdugan despre influencerii care joacă în filmele românești

Pentru cine nu știe, Daniel Buzdugan are la bază, ca studii, Facultatea de teatru, însă acesta nu a avut până în prezent posibilitatea de a-și demonstra talentul în domeniu și de a fi distribuit în filme. În schimb, în ultima vreme, în producțiile cinematografice românești apar fel de fel de influenceri români, lucru care nu este prea bine văzut de acesta. Astfel, Daniel Buzdugan consideră că pentru a juca într-un film ar trebui, în primul rând, să ai studii de specialitate.

”Ca să joci într-un film trebuie să nu mai ai studii de teatru-film, așa că eu cred că am greșit că am făcut facultatea de Actorie.

La putere sunt influencerițele, persoanele publice fără studii. Nici pe micul ecran, la posturile de televiziune, nu am mai fost solicitat, nu știu de ce, și asta de câțiva ani buni. Dar, asta nu depinde de mine”, a declarat Daniel Buzdugan, pentru Playtech Știri.

Citește și: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”

Face parte din distribuția ”21 de Rubini”

Chiar dacă până acum nu a avut norocul de a fi distribuit în filme, Daniel Buzdugan a primit cu mare entuziasm acum ceva timp vestea de face parte din echipa filmului „21 de Rubini”, care a avut premiera anul trecut.

”M-am bucurat foarte mult de orele petrecute pe platourile de filmare. În primul rând, fiindcă nu am resimțit mai mereu o atmosferă relaxată, fără presiunea aia din zilele de muncă, când totul e agitat și încordat și stăm cu ochii pe ceas”, menționează Daniel Buzdugan.

Citește și: Andra Barangă a interpretat-o pe Aura Urziceanu și a trecut mai departe. Andra: Suntem bucuroși și onorați să avem o asemenea voce în concurs



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel