Pepe a stabilit data nunții cu Yasmine. Când va avea loc marele eveniment: „Nu am ales să facem asta în secret”

Data publicării:

Pepe a oferit detalii cu privire la viața sa sentimentală din prezent, pe care alege să o trăiască departe de luminile reflectoarelor.

Pepe se pregătește să pășească din nou în fața altarului, de data aceasta alături de Yasmine, cea care i-a oferit și un băiețel. Au trecut aproximativ 4 ani de la divorțul de Raluca Pastramă, cu care are împreună și două fetițe, și se pare că acesta este în prezent mai fericit ca niciodată lângă actuala sa parteneră de viață, alături de care a făcut deja și cununia. Astfel, chiar dacă artistul a ales să-și trăiască viața personală extrem de discret și departe de primele pagini, acesta spune că organizarea nunții nu mai este un secret și că cei doi vor face acest în doar câteva săptămâni.

„Nu am ales să facem nunta în secret, ci vrem să o facem de ziua lui Pepe Jr., pe data de 7 iunie. Noi am făcut doar o cununie restrânsă, în familie, dar nu a fost în secret. Au fost alături de noi persoanele dragi din familie și cei mai apropiați prieteni ai noștri. Dar, da, ne dorim intimitate, ne dorim discreție, fără a sta cu grija că suntem filmați și că a doua zi vom fi în toate tabloidele, nu asta vrem. Eu am trecut, de-a lungul vieții, prin toate etapele, știu ce înseamnă promovarea excesivă, am trecut prin toate scandalurile posibile și imposibile, am încercat să rămân prieten cu oamenii din presă, indiferent de trust, și decizia mea, din ultimii ani, este să am o viață privată, cât mai departe de presă, și le mulțumesc celor care îmi respectă decizia.”, a declarat Pepe, potrivit viva.

Citește și: Pepe rupe tăcerea cu privire la custodia fetelor. Abia acum s-a aflat că cei doi copii nu locuiec cu Raluca Pastramă: „Eu am grijă de ele”

Își dorește multă discreție la nuntă

Unul dintre motivele pentru care Pepe nu-și mai dorește să aibă „camerele” pe el în ziua cea mare este din cauza subiectelor trecute ce sunt adesea aduse în discuție și care nu fac decât să umbrească fericirea momentului.

„Repet, la noi la cununie au fost cei dragi, am avut undeva în jur de 100 de invitați, nu a fost făcută în secret, au fost invitați și câțiva artiști, au postat, așa că nu a fost ceva ascuns, doar că nu ne-am dorit presă, pentru că n-ar mai fi fost intimitatea pe care noi ne-am dorit-o. Uneori, din păcate, mai sunt și reporteri care, în loc să te întrebe cât de fericit ești, te întreabă ce face fosta și îți strică evenimentul. Nunta noastră va fi un eveniment extrem de elegant și de frumos, cu un concept deosebit, nou pe piață, și abia aștept să se întâmple, mai ales că este și de ziua lui Pepe Jr.”, mai spune Pepe. 

Te-ar putea interesa și: Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, declarații explozive. Ema Uta e prima femeie pe care a simțit cu adevărat să o ceară de soție: „Altfel nu făceam pasul”

Pepe, un părinte exemplu

Mai mult, chiar dacă momentele în doi sunt extrem de importante, Pepe spune că încearcă să găsească un echilibru atât în relația cu soția sa, cât și cu copiii, din viața cărora nu vrea să rateze nici măcar un eveniment important. Fetițele din căsnicia cu Raluca Pastramă locuiesc alături de noua sa familie, motiv pentru care responsabilitățile sale sunt cu atât mai mari. 

„Este adevărat că, poate, ne-am fi dorit și mai mult timp pentru noi, însă nu vrem să lipsim din viața copiilor. Credem că cea mai importantă pentru ei este prezența noastră, dincolo de orice lucru. Oricât aș fi de obosit, nu pot să nu merg cu Pepe la ședințele de înot, nu pot să lipsesc de la vreun concert de-al Rosei sau de la vreo competiție de scrimă, ori de la vreun antrenament de-al Mariei.”, mai spune el, pentru sursa citată.

VEZI și: Replica legendară pe care Ilie Năstase i-a dat-o lui Ceaușescu: „Am zis că am încurcat-o, nu mi-a făcut nimic niciodată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel