Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, declarații explozive. Ema Uta e prima femeie pe care a simțit cu adevărat să o ceară de soție: „Altfel nu făceam pasul”

Data actualizării: | Data publicării:

Alex Bodi a dezvăluit cum a organizat cererea în căsătorie spectaculoasă pentru Ema Uta.

Alex Bodi a cerut-o de curând în căsătorie într-un cadru de poveste pe Ema Uta. Chiar dacă relația celor doi a fost marcată de diferite suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, cei doi se pare că au ajuns mai aproape de ziua în care vor face pasul cel mare și-și vor declara iubirea veșnică. Mai mult, chiar dacă omul de afaceri a mai avut două căsnicii eșuate în trecut, ultima fiind chiar cu Bianca Drăgușanu, acesta spune că abia acum a simțit cu adevărat că a făcut cererea de căsătorie din inimă.

„E prima dată când am făcut asta pentru că am simțit că trebuie făcut și în decorul respectiv, îmi doream de mult să fac pasul ăsta. Mi-am dorit asta, dar nu pot să zic că am plănuit-o, am și uitat inelul acasă. Mi-am dat seama a doua zi, iar la resortul în care eram nu ne dădea voie să dăm un foc cu artificii și a trebuit să mergem la un alt resort, ea nu înțelegea, au fost și niște tensiuni, dar până la urmă a înțeles.”, a declarat Alex Bodi, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Replica legendară pe care Ilie Năstase i-a dat-o lui Ceaușescu: „Am zis că am încurcat-o, nu mi-a făcut nimic niciodată”

Alex Bodi a uitat inelul acasă

Chiar dacă planul nu a decurs perfect, iar Alex Bodi spune că a întâlnit mai multe obstacole pe parcurs, în final, totul a decurs perfect, iar partenera sa de viață a fost total uimită de evenimentul fericit din viața sa. 

„A trebuit să caut apoi un prieten care să-mi aducă rapid inelul și a venit cineva. Ea nu înțelegea de ce i-am zis că plecăm la restaurant pe plajă și brusc s-a schimbat tot planul, tot decorul. Ea credea că poate o cere prietenul meu pe fata aceea. A fost frumos, chiar merită, altfel nu făceam pasul. De multe ori nu e bine să lauzi, dar Ema e o femei super din toate punctele de vedere, eu m-am lovit de zeci de situații, am cunoscut multe femei, dar cel mai mult contează liniștea pe care mi-o oferă. Să existe încredere, femeia să fie capabilă să te înțeleagă, să-ți dea un sfat. E independentă, sensibilă, iubăreață.”, a continuat el.

VEZI și: Cele mai bune metode de detoxifiere ale sufletului, în Postul Paștelui. Maica Antonia: „Cu un cuvânt sau o privire, putem să-l distrugem pe cel de lângă noi”

Ce spune despre certurile cu Ema Uta

Chiar dacă relația dintre cei doi nu a fost mereu doar lapte și miere, Alex Bodi spune că lucrurile nu au fost niciodată atât de grave precum s-a speculat în presă. Despărțirile au venit mereu de la lucruri minore, peste care au reușit însă să treacă amândoi, în final.

„Am făcut eu niște greșeli, nu am declarat nimic pentru că m-am retras din partea asta. Au fost niște greșeli mici, plus niște interpretări și astea ne-au ținut departe unul de celălalt. Noi suntem împreună de aproape 3 ani, acum am stat despărțiți 2  luni, iar anul trecut o lună. Nu au fost certuri, ea nu e femeia cu care să te cerți, nu au fost scandaluri cum s-a speculat. Eu sunt mai vulcanic, dar nu cu ea.”, mai spune Alex Bodi.

Citește și: Faimoșii îl fac praf pe Andrei Ciobanu, după ce a fost eliminat din echipa roșie: „O merita din plin. Demnitate niciodată, omul este alunecos”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel