Pavel Bartoș are o surpriză pentru publicul român. La ce proiect lucrează prezentatorul: „E foarte greu să faci film independent în țara asta”

Data publicării:

Pavel Bartoș are numai vești bune pentru urmăritorii lui. La ce proiecte lucrează prezentatorul.

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Mai nou, acesta este și producător de film. Cu succesul lui „Ramon”, Pavel Bartoș caută să fructifice și mai mult noua sa pasiune. 

Cu ocazia unui interviu, vedeta a dezvăluit „cifrele” din spatele filmului „Ramon”:

„Mă bucur că Ramon, pe lângă că a făcut foarte bine în cinematografe, a avut peste 200.000 de spectatori, iată pe Netflix a stat 11 zile pe locul unu. Succesul îl speri! Ar fi ipocrit să zic că nu ți-l dorești.”, a spus acesta, pentru Fanatik

Vezi și: Pavel Bartoș, despre compromisurile făcute pentru carieră: „Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face. Nu am luat-o pe alte căi, cum ar fi să îmi trăiesc tinerețea pe care nu am trăit-o”

Producătorul admite că se aștepta la ce e mai rău în urma lansării, însă, când a văzut succesul creației sale a căpătat și mai mult curaj, recunoscând că mai are o surpriză pentru cinefilii români:

„Normal că nu că nu te aștepți, dar ai emoții, mai ales când îl lansezi pe piață te gândești la cele mai negre scenarii. Dar uite că a fost bine, a stat bine. Lumea întreabă de el.”

Ba mai mult, el se gândește deja la „Ramon 2”, oferind speranțe în acest fel fanilor lui.

„Așa că ne gândim la o continuare, la un Ramon 2. Mai avem și un alt tip de film, că acum știi cum e, îți dă curaj. E foarte greu să faci film independent în țara asta. Tocmai de aia știu cât de greu e să îl vinzi și să-l lansezi pe piață. Tocmai de aia îmi susțin colegii din branșă. Sunt alături de ei”, a dezvăluit Pavel Bartoș pentru sursa menționată.

Vezi și: Pavel Bartoș, moment emoționant cu fiica sa, la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Cât de mare a crescut Rita / VIDEO

Ce i-a învățat pe copiii lui, când vine vorba despre respect

Vorbind despre lucrurile care îl deranjează cel mai tare, prezentatorul a menționat că „poate să înțeleagă prostia, dar nu nesimțirea”, subliniind în acest fel și educația pe care a încercat să o insufle copiilor săi:

„Sunt ca ăla care ține, ține în el și când mă enervez, nu știu dacă ai vrea să mă vezi când sunt nervos, nu știu! Mă și calmez foarte repede. Mă calmez foarte repede, pentru că îmi dau seama că supărarea asta nu folosește la nimic și oricum nu mie. În general, nu îmi place să fiu supărat. Dacă sunt supărat mă dau în spate, încerc să nu reacționez pe moment. Respir de 10-11 ori și îmi trece.

Nu suport nesimțirea. Asta mă scoate din sărite. Știi? Când ești luat de prost, acele momente când ești luat de prost. Uite, pot să înțeleg prostia, dar nu nesimțirea. Știi cum e? Eu am învățat de mic copil și asta încerc să le insuflu și copiilor mei: respectul. Respectă-i pe cei din jurul tău. Și când se încalecă această graniță începe să mă deranjeze”, a adăugat Pavel Bartoș pentru FANATIK.

Cu toate acestea, este foarte clar că Pavel Bartoș are multe proiecte în fața sa, iar publicul său așteaptă cu nerăbdare orice detaliu care i-ar putea ridica așteptările. Prezentatorul este pe val în ce ține aspectul profesional, având deja o familie împlinită.

Vezi și: Sfaturile importante pe care Pavel Bartoș i le-a oferit lui Smiley, după nuntă: „A nu uita niciodată să...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel