Sfaturile importante pe care Pavel Bartoș i le-a oferit lui Smiley, după nuntă: „A nu uita niciodată să...”

Data publicării:
Sursa foto: Pavel Bartoș, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Pavel Bartoș, Instagram

Pavel Bartoș a vorbit despre relația de prietenie specială pe care o are cu Smiley de ani de zile. 

Pavel Bartoș și Smiley se bucură de o lungă relație de prietenie și de o carieră profesională ce îi leagă deja de ani de zile. Cei doi formează cuplul perfect de prezentatori în viziunea multora, iar chimia și relația dintre ei este vizibilă și dincolo de micul ecran. Nu doar profesional își sunt însă alături, ci și pe plan personal, acolo unde aceștia au fost prezenți la cele mai importante evenimente din viața lor, ultimul fiind chiar nunta dintre Gina Pistol și Smiley. Având o experiență mai lungă de viață și un mariaj care funcționează deja de câțiva ani buni, Pavel Bartoș spune că i-a oferit și câteva sfaturi importante artistului, care să-l însoțească la drum pe tot parcursul vieții.

„Fiecare relație este unică și tocmai asta e frumusețea vieții. Sfaturile mele nu au fost despre cum să se comporte, ci despre a nu uita niciodată să se bucure… de ei, de relația lor, de viață, de toate clipele frumoase care îi leagă. Nici înainte de a deveni tată nu i-am dat sfaturi, ci l-am lăsat să descopere fiecare etapă prin ochii lui. Dar cel mai mult mă bucur pentru că îi consider suflete-pereche, unul pentru celălalt.”, a declarat Pavel Bartoș, potrivit viva

Te-ar putea interesa și: Gina Pistol și Smiley au fost în pragul despărțirii: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Ce spune Pavel Bartoș despre prietenia cu Smiley

Cei doi lucrează deja împreună de 13 ani, ia prietenia s-a legat în urmă cu 14 ani, își amintește Pavel Bartoș. Încă de prima dată când au pășit împreună pe platoul „Românii au talent”, cei doi și-au dat seama că sunt foarte compatibili și că această relație se va transforma curând într-o frumoasă prietenie, lucru care s-a și întâmplat. Cât despre certuri, Pavel Bartoș spune că nu-și amintește să se fi certat vreodată cu cel care astăzi i-a devenit „familie.”

„Prietenia nostră a început acum 14 ani și, în primele două minute, eram foarte buni prieteni. A fost suficient să ne întâlnim și să ne dăm seama că vom lucra excelent. La momentul în care am început „Românii au talent, cu treisprezece ani în urmă, producătoarea de atunci a considerat că ne-am potrivi… și se pare că a avut dreptate! Iată-ne, ani mai târziu, nu doar colegi, ci și prieteni, ba chiar și familie.

Nu-mi amintesc să ne fi certat vreodată. Că avem păreri diferite este altceva. Dar, având o relație de respect extraordinară, am știut să facem din prietenia noastră una atât de frumoasă.”, a continuat acesta, pentru sursa citată.

VEZI și: Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are, de fapt, soția lui Smiley

„Dansul cu Rita este unul pe care nu-l voi uita niciodată”

La nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, Pavel Bartoș s-a bucurat și el de niște emoții copleșitoare și de niște amintiri inedite, pe care prezentatorul spune că nu le va uita prea curând. Acesta a fost surprins pe ringul de dans alături de Rita, una dintre fiicele sale, într-un moment extrem de emoționant, ce le descria perfect relația tată-fiică.

„Fiecare nou moment pe care-l trăiesc cu fetele mele este unic și emoționant și îmi aduce o mare bucurie. Sunt fericit că am parte de amintiri și experiențe de neuitat cu fiecare dintre ele. Dansul cu Rita este unul pe care nu-l voi uita niciodată, mai ales că inițiativa a venit din partea ei. Sunt fericit și simt că tot ce am trăit până acum are sens și îmi dă putere să merg mai departe.”, a continuat el.

Citește și: Pavel Bartoș, moment emoționant cu fiica sa, la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Cât de mare a crescut Rita / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel