Pavel Bartoș, despre compromisurile făcute pentru carieră: „Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face. Nu am luat-o pe alte căi, cum ar fi să îmi trăiesc tinerețea pe care nu am trăit-o”

Data publicării:

Pavel Bartoș a dezvăluit ce compromisuri a făcut pentru carieră. 

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. Cu toate astea, prezentatorul TV recunoaște că, în perioada copilăriei își dorea să practice o altă meserie. Într-un interviu recent, Pavel Bartoș a dezvăluit ce compromisuri a făcut pentru carieră, dar și cum se împacă cu celebritatea.

Pavel Bartoș, despre compromisurile făcute pentru carieră

Pavel Bartoș a mărturisit că, odată cu trecerea anilor, a căpătat și maturitatea profesională. Prezentatorul TV recunoaște că nu este ușor, însă este o persoană asumată.

„Ideea este că, odată cu anii, capeți o maturitate profesională și începi să selectezi ce vrei să faci sau în ce crezi cu adevărat. Atunci când aleg să fac un film sau să fac un One Man Show, chiar cred în ele. Nu încep niște proiecte despre care să spun: „Dacă vor fi, vor fi. Dacă nu, nu. Nu. Când le încep, le duc la bun sfârșit – asta îți dă maturitatea profesională. Oricât de greu ar părea tot procesul, îmi asum, dar nu renunț o clipă. Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face.”, a spus Pavel Bartoș, pentru VIVA!

Pavel Bartoș: „Nu am luat-o pe alte căi, cum ar fi să îmi trăiesc tinerețea pe care nu am trăit-o”

„Marele meu noroc este că toate acestea, celebritatea și popularitatea, au venit la o anumită vârstă, când deja aveam o familie și eram responsabil, nu mă mai putea lua flama atât de ușor. Aveam atâtea responsabilități, încât nu am realizat cât de celebru sunt. Eu am realizat toate acestea când aveam câte un spectacol, umpleam sălile și lumea spunea: „Pavel, toți au venit pentru tine!. Da, mă bucur, normal, că de asta o fac, dar niciodată nu am spus: „Mamă, cât de celebru sunt!.

Niciodată nu am pus problema așa. Eu m-am bucurat de asta, intrinsec de asta te apuci de meserie: să te iubească lumea, să fii plăcut, înseamnă că ceea ce faci contează. M-am bucurat că toate acestea au venit când deja aveam o maturitate umană și profesională. Nu am luat-o pe alte căi, cum ar fi să îmi trăiesc tinerețea pe care nu am trăit-o.

Am trăit din plin tinerețea, nu am avut nicio problemă. E foarte important să realizezi un echilibru. Pentru mine, marele noroc a fost că niciodată nu am stat doar în televiziune și să mă raportez doar la asta. Eu am făcut foarte mult teatru pentru că a fost prima mea iubire. Acolo sunt alți oameni, altă relație și altfel te raportezi la ei. Îți face bine acest schimb de energie și te readuce cu picioarele pe pământ.”, a mai spus prezentatorul.

„Este foarte important să mă înțeleagă oamenii”

„Odată cu maturitatea artistică, vine și o maturitate umană, te înconjori de niște oameni care cred în tine și înțeleg demersurile tale. Normal că mi-aș dori să petrec mult mai mult timp cu cei dragi mie, dar încerc să maximizez timpul pe care îl petrec efectiv cu ei: să fie unul de cea mai bună calitate, astfel încât să ne fie dor să mai avem astfel de momente, nu doar să tânjim tot timpul după ele, să fie cât mai multe. Este foarte important să mă înțeleagă oamenii, atât din proiecte, cât și cei de acasă, să mă susțină și să îmi înțeleagă demersurile. Da, până acum am noroc de acest lucru: familia mă susține și mă înțelege din plin.”, a mai spus Pavel Bartoș pentru sursa citată mai sus. 

Ce meserie și-ar fi dorit Pavel Bartoș să practice

”Când eram mic, îmi doream cel mai mult să fiu lucrător la alimentară, pentru că uram să stau la cozi și mă gândeam: „Dacă ești lucrător la alimentară, o să ai tot ce îți dorești. În rest, cred că mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț de operă, nu știu de ce, dar mi-aș fi dorit.”, a povestit Pavel Bartos.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel