Paul Ipate a devenit celebru din întâmpare:„Nu mi-am dorit să fiu cunoscut prin niște reclame”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Acasă la Măruță

Celebrul actor din reclama de telefonie, Paul Ipate, prezent în podcastul lui Măruță, a explicat cum a cunoscut celebritatea.

Celebrul Paul Ipate, cunoscut pentru reclama unei populare companii de servicii de telefonie, a fost prezent în platoul podcastului lui Măruță. Acesta povestește despre viața sa și despre cum au fost anii Revoluției prin ochii unui copil bucureștean, dar și cum a ajuns să cunoască celebritatea. Deși nu-și dorea să-și înceapă cariera în acest fel, actorul recunoaște că acest context i-a adus succesul.

Copilărie în plină revoluție

Astfel, Paul Ipate își aduce aminte de câteva dintre evenimentele din timpul Revoluției, pe atunci având doar cinci ani. Acesta era în apartamentul din București cu familia sa, când, deodată, vacarmul a ajuns și la micul Paul Ipate, fiind alarmat de agitația atât din Capitală, dar și din familie. Cu toate acestea, actorul spune că este un fan al României și că îi place țara în care locuiește.

„Aveam aproape  cinci ani când m-a prins revoluția. Țin minte că au venit mătușă-mea și cu unchi-miu și m-au luat. Țin minte când taică-miu a fost plecat trei zile de acasă și nu știam nimic de el. M-a ascuns mama cu fetele vecinilor sub recamier. Țin minte toate lucrurile astea. M-au luat, au venit, m-au adus în gară, trenul era plin și pleca, erau oameni pe tren. Plecau oamenii din București și pe mine m-au băgat pe geam cumva, cu alți copii în compartiment. Știam unde să cobor. Sunt în ceață puțin amintirile, dar îmi aduc aminte, de exemplu, execuția lui Ceaușescu. Taică-miu a vorbit cu mine tot timpul istorie. Veneam acasă și mă întreba ce am la istorie. El gătea și stăteam în bucătărie ca să învăț. Terminam de învățat și mă punea să închid cartea, îmi spunea: „Hai, acum, să-ți zic și istoria reală, că trebuie să știi și varianta care nu e în carte”, și același lucru îl fac și eu cu fiu-miu. Eu îi interzic să învețe pe de rost. I-am spus că dacă reușește să înțeleagă, o să poată să vorbească liber.”, a spus Paul în podcastul La Măruță Acasă.

Te-ar putea interesa și: „Nu mă uit. E treaba ei”. Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul „Clanul”, în care joacă soția sa

Și-a dorit să fie cunoscut, dar nu prin reclame

Cât despre reclamele care l-au făcut atât de popular, Paul Ipate spune că nu și-a dorit niciodată să lucreze în acest fel, dar nici nu s-a așteptat ca aca reclamă să ia o așa mare amploare. Acesta era consternat de ideea că lumea nu îl recunoștea ca actor.

„Mi-am dorit să fiu cunoscut, dar prin munca mea de actor, prin rolurile mele, nu prin niște reclame. Nu mi-am dorit să fiu cunoscut cu orice preț. Că a venit prin reclame și abia după oamenii au zis „A, stai, ăsta e și actor!”, a mai adăugat vedeta.

Ar fi un subiect conex și: Paul Ipate, pe urmele aurului dacic, într-un documentar marca History Channel: „Trei săptămâni în munți” EXCLUSIV

Nu știa că era o celebritate, nu avea televizor 

Actorul mai spune că nu știa cât de difuzată era reclama pe atunci la compania de servicii de telefonie, pentru că nu avea televizor la acea vreme:

„Sunt și antipatic, sunt o grămadă de oameni care mă consideră așa și-mi convine. Ține proștii puțin departe și-mi salvează din timp. Nu a fost scopul meu în viață să fac reclame sau să-mi fac debutul prin reclame. (...) Eu nu aveam televizor acasă pe atunci, eu habar n-aveam cât de agresivă erau reclamele, nu știam cât de des erau difuzate.”, a punctat actorul pentru Măruță.

S-ar putea să-ți atragă atenția și: Care este motivul pentru care Paul Ipate nu își mai dorește copii: "Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că..."

Puteți viziona integral podcastul aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel