Care este motivul pentru care Paul Ipate nu își mai dorește copii: "Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că..."

Data publicării:
Paul Ipate, sursa foto Facebook
Descriere foto: Paul Ipate, sursa foto Facebook

Paul Ipate a dezvăluit motivul pentru care nu își mai dorește copii.

Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc tot mai mult pe zi ce trece, iar împreună au cea mai frumoasă familie. Celebra actriță și partenerul ei de viață au împreună un băiețel și o fetiță, care le aduce și mai multă fericire în viața lor.

Cei doi petrec momente prețioase alături de cei mici, iar acest lucru se poate observa cu ușurință pe rețelele de socializare, acolo unde actrița postează aproape zilnic fotografii și filmulețe cu copiii.

Actorul în vârstă de 36 de ani, a vorbit recent despre familia sa. În cadrul unui podcast, Paul Ipate a afirmat că nu își mai dorește copii şi totodată a explicat şi motivul deciziei sale.

„Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale.

Făceam basket, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară. Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam”, a declarat actorul, potrivit tvmania.ro.

 

În urmă cu ceva timp, Jojo a mărturisit că își mai dorește copii, însă pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap.

“Avem amândoi rândunicile astea. Patru rândunici. (…) Și după pandemia asta mă mai întrebi? Nu ne-am mai gândit. Înainte eu mă tot gândeam (n.r.: să rămână însărcinată), cochetam cu ideea asta, dar după ce a trebuit să stăm în lockdown și am stat foarte mult unii cu alții acasă și n-am mai plecat în turnee și am stat foarte mult numai cu copii am zis că e dificil, mă mai gândesc”, a declarat actrița "La Măruță"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel