Ozana Barabancea, regulă strictă pentru copiii ei. Nu au voie să iasă din casă altfel: „E lege! Are efecte miraculoase”

Data publicării:
Ozana Barabancea/ captură video Youtube, Metropola TV
Descriere foto: Ozana Barabancea/ captură video Youtube, Metropola TV

Ozana Barabancea a vorbit despre educația pe care le-a oferit-o celor doi copii ai său.

Ozana Barabancea este extrem de mândră de cei doi copii ai săi, care, spre deosebire de mama lor, au o viață ferită de luminile reflectoarelor. Cu toate acestea, ambii împărtășesc pasiunea pentru muzică cu celebra artistă, motiv pentru care reușitele celor doi nu pot decât să o facă pe aceasta să fie extrem de mândră de cei doi tineri pe care i-a crescut cu cele mai solide principii de viață.

„Ei nu vor să fie persoane publice, în sensul că nu vor să vorbesc despre ei și le răspund așa: „Eu mă laud cu voi și punct, vă place, nu vă place, eu v-am crescut și am avut grijă de voi”. Mi se pare firesc să vorbesc despre ei, sunt creația mea. Îmi place mult cum au evoluat, Gloria mi-a zis că vrea să facă și a doua facultate, actoria. E foarte deșteaptă, are mereu răspunsurile la ea, este foarte haioasă, iar Andrew este din ce în ce mai creativ, are grijă de el, merge la sală, nu mănâncă prostii, mă bucur pentru el, produce muzică, are colaborări cu mulți artiști.”, a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată moderată de Cristina Șișcanu.

Citește și: Care sunt alimentele preferate ale Ozanei Barabancea. Artista nu poate renunța la ele: „Îmi plac foarte mult” / VIDEO

Ce îi obligă să facă, înainte de a pleca din casă

Există, totuși, o regulă pe care artista spune că le-o impune celor doi și pe care aceștia o respectă deja de ani de zile. Este vorba despre obiceiul de a-și pune busuioc în sân, respectiv în buzunarul pantalonilor, pentru a avea parte de noroc și de protecție. Însăși artista spune că nu iese pe ușă până când nu face acest lucru, mai ales în situațiile în care are nevoie de sprijin spiritual pentru semnarea anumitor contracte.

„Când vine cineva să-ți laude copilul, e o mare satisfacție. A fost greu, dar am reușit. Nu m-am simțit depășită în relația cu ei, dar pe cât de tare țipam, pe atât de mult îi pupam, îmbrățișam, mereu îi binecuvântam. Îi băgam fiului meu busuioc în pantaloni, în buzunare. Fata mea nu iese din casă până nu-și pune busuioc în sân, e lege. Eu n-am? Crede-mă pe cuvânt că am.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Ozana Barabancea, mască ieftină pentru ten: „Face minuni. E la îndemâna oricui”. Așa ține ridurile departe, la 54 de ani / VIDEO

„Are efecte miraculoase”

Așadar, chiar dacă apelează și la ajutorul mirului de fiecare dată, Ozana Barabancea spune că efectul busuiocului în sân nu poate fi înlocuit de nimic altceva, motiv pentru care aceasta nu pleacă niciodată la o întâlnire importantă fără a recurge la acest obicei.

„Avea Maria Tănase un cântec, „Mi-am pus busuioc în păr/ în sân”, un de pui busuiocul, el are efecte miraculoase. Întotdeauna când merg la o negociere, îmi pun busuioc în sân obligatorie. Nu mă supără nimic la societatea actuală, mă supăr eu pe mine pentru că am pretenții, eu trăiesc cu mine și cu conștiința mea, mă raportez la educația primită de acasă și la învățătura minunată pe care vreau să o trează permanent.”, mai spune Ozana Barabancea. 

Citește și: Lecția pe care Ozana Barabancea a primit-o de la mama sa: „Nu am înțeles mult timp ce înseamnă asta”. Femeia a murit când artista avea 14 ani / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel