Ozana Barabancea, mască ieftină pentru ten: „Face minuni. E la îndemâna oricui”. Așa ține ridurile departe, la 54 de ani / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Ozana Barabancea a dezvăluit cum are grijă de tenul său, dar și de la cine a învățat cel mai prețios truc de îngrijire. 

Ozana Barabancea a traversat o mare încercare la vârsta de 14 ani, când mama artistei s-a stins din viață. Cântăreața a avut nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a se obișnui cu ideea că cea care i-a dat viață nu mai este fizic lângă ea, însă a rămas în suflet și în minte cu cele mai bune sfaturi pe care femeia i le-a oferit de-a lungul vieții. Astfel, Ozana Barabancea ne-a dezvăluit cum mama sa era extrem de aranjată mereu, bucurându-se întotdeauna de un ten perfect, exact ca și al îndrăgitei cântărețe. Mai mult, tot ea ne-a dezvăluit și trucul de frumusețe la care apelează regulat și care este unul cât se poate de ieftin.

„Era o femeie foarte elegantă tot timpul, aranjată, machiată, pe vremuri nu erau operații, era foarte îngrijită. Țin minte că avea numai o cremă și tot timpul avea tenul impecabil. Ritual nu am de la ea, dar am folosit mulți ani crema aia. După care m-a învățat cineva de la Operă, un coleg de-al meu, Horia Popovici, să mă dau cu mălai pe față și face minuni. După ce mă demachiez, mă spăl cu mălai ud și fac un gomaj și are și foarte multe vitamine. Este ieftin, la îndemâna oricui.”, a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Citește și: Cum era Crăciunul pentru Ozana Barabancea, în copilărie. Artista a făcut confesiuni emoționante: „Mama făcea cozonaci și împărțea la toată lumea”/ EXCLUSIV

Lecția pe care a învățat-o de la mama sa

De asemenea, Ozana Barabancea a îvățat și o lecție prețioasă de la cea care i-a dat viață, lecție pe care le-a împărtășit-o și celor doi copiii ai săi și de care a ținut cont până în ziua de astăzi.

„Nu știu dacă le-am insuflat-o, dar le-am povestit despre asta. Mama mea îmi spunea „Să nu calci pe cadavre”. Nu am înțeles eu mult timp ce înseamnă asta, după care m-a explicat sora mea. Să nu calci pe suferința altora, dacă vezi că oamenii suferă, fă ceva să le alini inima. Asta am învățat de la mama mea, și să fiu cochetă, mama purta pălărie, mi-au rămas multe pălării de la ea.”, a continuat Ozana Barabancea în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Ozana Barabancea: „Eu sunt româncă și în țara mea e cel mai frumos” / Oracolul Vedetelor

S-a simțit exclusă, după moartea mamei

Faptul că a rămas fără mamă încă din vârsta adolescentei a făcut-o pe Ozana Barabancea să se simtă exclusă din majoritatea cercurilor de prieteni și să simtă inferioară, ne mai povestește artista. Cu toate acestea, ea este sigură de faptul că cea care i-a dat viață a fost alături de ea constant de-a lungul vieții și a ajutat-o să devină cine este astăzi.

„Faptul că mama a murit când eu aveam 14 ani a durut și a contat enorm, pentru că am avut acest sentiment de frustrare. Eu eram orfana aia, nu mai aveam același cerc de prieteni, simțeam că am ceva în minus, cred că am avut un complex de inferioritate. Și totuși ea m-a vegheat și mi-a ghidat pașii, iar eu sunt aici.”, ne-a mai dezvăluit îndrăgita artistă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel