Care sunt alimentele preferate ale Ozanei Barabancea. Artista nu poate renunța la ele: „Îmi plac foarte mult” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ozana Barabancea ne-a dezvăluit ce alimente include adesea în mesele sale.

Invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, Ozana Barabancea a făcut mai multe dezvăluiri neștiute din viața sa personală, cât și din copilărie, o perioadă cu o însemnătate aparte pentru artista care și-a trăit atunci unele dintre cele mai frumoase momente din viață. Totuși, înainte de a-și aduce aminte cu nostalgie de momentele în care mama sa prepara cei mai buni cozonaci în preajma Sărbătorilor de Iarnă, aceasta ne-a dezvăluit care sunt alimentele sale preferate, la care nu ar putea renunța niciodată. 

„Peștele îmi place foarte mult, fructele de mare, avocado, castraveții murați îmi plac. Mie îmi place mult pasca pe care o mâncăm la Paște, iar de Crăciun, salata de boeuf.

Știu că mama făcea cozonaci și mirosea a cozonaci și împărțea la toată lumea. Era foarte mândră să ofere și să o laude toată lumea că este o foarte bună gospodină. Primeam cadouri, eram fericiți că eram împreună: mama, tata, bunica, vărul meu, sora mea. Dumnezeu să îi ierte! Din păcate, am rămas doar eu și sora mea. Eu am avut o copilărie foarte frumoasă. Nu vreau să fiu obraznică și să spun că am avut trei generații în crinolină, dar am fost o familie care nu a dus lipsă de nimic.”, a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Ozana Barabancea, mască ieftină pentru ten: „Face minuni. E la îndemâna oricui”. Așa ține ridurile departe, la 54 de ani / VIDEO

Care este viciul Ozanei Barabancea

Întrebată dacă are vreun viciu, Ozana Barabancea a răspuns, fără să se gândească, că da. Artista consideră că mâncatul dezordonat este unul dintre obiceiurile cele mai nesănătoase pe care le deține și pe care, din nefericire, nu reușește să le schimbe. Cât despre defecte, artista a găsit și aici o caracteristică definitorie pentru personalitatea sa. 

„Da (n.r. are vicii), mănânc dezordonat. Este un viciu. Cel mai mare defect la mine este că e greu cu iertarea, aici trebuie să lucrez. Nici nu uit.”, ne-a mai spus aceasta.  

Citește și: Ozana Barabancea a dezvăluit ce poartă fiica sa mereu la ea pentru noroc: „Este regulă” / EXCLUSIV

Meseria pe care și-ar fi dorit să o practice

Chiar dacă știa încă din copilărie că va fi cântăreață și a luptat continuu pentru visul ei, Ozana Barabancea avea totuși și un plan B, la un moment dat. Acesta are legătură tot cu lumea artistică, întrucât solista s-ar fi visat actriță. Cu toate acestea, pasiunea pentru muzică a fost mult mai arzătoare, astfel încât aceasta a decis să-și urmeze prima chemare. 

„Aș fi vrut să fiu actriță, dar mi s-a spus să este foarte greu și între timp am ales muzica, crezând că este ușor, dar nu este, însă a existat un combustibil pentru a face față, adică pasiunea. Era fascinant să stau la repetiții. Dacă nu ai pasiune pentru meseria ta care este foarte grea, renunți. Prima partitură pe care am deschis-o a fost de Enescu și am zis că ce e asta. Doamne, ce-mi place acum după 36 de ani de operă.”, mai spune ea.

Citește și: Lecția pe care Ozana Barabancea a primit-o de la mama sa: „Nu am înțeles mult timp ce înseamnă asta”. Femeia a murit când artista avea 14 ani / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel