Lecția pe care Ozana Barabancea a primit-o de la mama sa: „Nu am înțeles mult timp ce înseamnă asta”. Femeia a murit când artista avea 14 ani / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Ozana Barabancea ne-a dezvăluit cele mai importante lucruri pe care le-a învățat de la mama sa.

Ozana Barabancea a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, unde a dezvăluit mai multe informații din viața personală, dar și din relația cu cei doi copii ai săi, care este una exemplară, ne spune artista. La rândul său, aceasta a avut o relație extrem de bună cu părinții săi, dar mai ales cu mama, care, din nefericire, s-a stins din viață când aceasta avea doar 14 ani. Cu toate acestea, Ozana ne povestește cum cea care i-a dat viață a lăsat-o cu o lecție foarte importantă, pe care a respectat-o până în ziua de astăzi și pe care le-a povestit-o și celor doi copii ai săi. 

„Nu știu dacă le-am insuflat-o, dar le-am povestit despre asta. Mama mea îmi spunea „Să nu calci pe cadavre”. Nu am înțeles eu mult timp ce înseamnă asta, după care m-a explicat sora mea. Să nu calci pe suferința altora, dacă vezi că oamenii suferă, fă ceva să le alini inima. Asta am învățat de la mama mea, și să fiu cochetă, mama purta pălărie, mi-au rămas multe pălării de la ea, era o femeie foarte elegantă tot timpul, aranjată, machiată, pe vremuri nu erau operații, era foarte îngrijită. Țin minte că avea numai o cremă și tot timpul avea tenul impecabil.”, a declarat Ozana Barabancea în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Ozana Barabancea: „Eu sunt româncă și în țara mea e cel mai frumos” / Oracolul Vedetelor

Încearcă să le insufle copiilor dragostea pentru România

Ozana Barabancea are doi copii minunați, Andrew și Gloria, iar ambii îi calcă pe urmă celebrei artiste. Cu toate acestea, nu doar cariera și muzica sunt importante, ci și iubirea pentru România, iar artista și-a dorit ca cei doi copii să-și știe originile.

„I-am învățat cât am putut. I-am luat de mână și i-am dus la Râmnicul Sărat, la închisorile comuniste, am avut și un ghid, un profesor de istorie, a fost o zi în care am renăscut, văzând acele locuri pline de încărcătură. Mi-am dat seama cât de frumoasă e România. Eu știu că toți cei care vin la noi se îndrăgostesc, dar să păstrăm distanța, nu ne cotropiți, lăsați-ne în pace.”, a continuat artista.

VEZI și: Aurelian Temișan: „Succesul e ca un drog, te poate îmbăta, astfel încât să te pierzi fără să-ți dai seama” / VIDEO

Ozana Barabancea pune în scenă „La mulți ani, România mea”

Pe 1 Decembrie, la ora 19:00, Ozana Barabancea sărbătorește Ziua Națională a României în stilul său caracteristic, adică printr-un spectacol de excepție, unde vedeta le pregătește foarte multe surprize fanilor săi. 

„În momentul în care reciți sau cânți muzică patriotică și conștientizezi versurile, se naște în tine identitatea națională, identitatea românească. Trebuie să recunosc că această solemnitate este foarte bine venite în aceste vremuri de jale, în care uităm cine suntem. Așa m-am gândit să aduc și eu ce pot și am alcătuit un buchet din pese strict patriotice și altele cu tematică religioasă”, ne mai spune Ozana Barabancea în cadrul emisiunii.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel