Ozana Barabancea, mesaj tranșant pentru speakerii motivaționali: „Iubirea de sine duce la egoism. Fraților, luați banii degeaba”

Data publicării:

Ozana Barabancea a vorbit despre adevăratul sens al fericirii și împlinirii de sine.

Chiar dacă iubirea de sine este unul dintre cele mai ample și dezbătute subiecte din lumea modernă, Ozana Barabancea are propria sa versiune asupra acestui subiect controversat. Astfel, chiar dacă în anumite cantități ea este benefică, totuși, după cum spune și vorba „ce e prea mult strică”, Ozana Barabancea consideră că acest lucru este valabil și aici, când poți cădea în sfera cealaltă, adică cea a egoismului. Tocmai din acest lucru, artista nu este deloc de acord cu toți speakerii motivaționali care susțin că acesta ar trebuie să fie prima noastră preocupare în viață, iar pe locul doi dragostea pentru semenii noștri.

„Mi-am dat seama că nu poți să stai singură în paradis. Trebuie să împarți bucuria cu cei din jurul tău, degeaba ești tu bine cu tine, dacă nu ești cu ceilalți. Și am fost odată într-o excursie, e adevărat că într-o excursie de muncă, un loc atât de frumos. Eram singură. Cea mai mare tristețe pe care am putut să o trăiesc!

De ce să fiu singură în Paradis? Nu am și eu acolo un suflet, un câine, un ceva, o floare, să pot și eu să împărtășesc, să vorbesc, să înjur, să mă cert, să mă împac. Așa cum fac și eu un interviu și te întreb.

Cei mai mulți influenceri, speakeri motivaționali promovează iubirea de sine. Iubirea de sine duce la egoism. Că eu nu pot să fiu fericită. Și atunci este bine când ești supărat sau trist să încerci să faci un bine.”, a declarat Ozana Barabancea, potrivit ciao.

Te-ar putea interesa și: Care sunt alimentele preferate ale Ozanei Barabancea. Artista nu poate renunța la ele: „Îmi plac foarte mult” / VIDEO

„Fraților, luați banii degeaba”

Mai mult, artista numește acest lucru drept o „minciună” categorică și spune că fericirea oamenilor nu stă, de fapt, în acest lucru. În schimb, vedeta le-a explicat oamenilor în ce constă adevărata împlinire și adevăratul sens al vieții.

„Este o minciună, eu vin și le spun așa, fraților, luați banii degeaba, nu asta este de fapt secretul. Secretul este să fii de folos semenilor tăi, să faci un bine, să ajuți, să întrebi pe cineva de sănătate, să vizitez un bătrân, nu știu, să te duci la mormântul bunicilor. Că, apropo, acum 2 săptămâni am fost, după 40 de ani la mormântul bunicilor mei. Nu mai știam unde este. Într-o seară am stat 2 ore într-un frig de tremuram. Și l-am găsit până la urmă.

Sentimentul ăla a fost atât de puternic, atât de frumos, atât de atât de minunat. Noi ne gândim la partea asta strict material, strict financiară, trebuie să fim empatici între noi, noi cu noi. Până la urmă despre asta e vorba în viață.”, a continuat artista.

VEZI și: Ozana Barabancea a dezvăluit ce poartă fiica sa mereu la ea pentru noroc: „Este regulă” / EXCLUSIV

Își alocă destul de mult timp propriei persoane

Cât despre timpul alocat propriei persoane, chiar dacă viața de artist nu este deloc una ușoară, Ozana Barabancea spune că a învățat să facă în așa fel încât să-și aloce constat momente și pentru propria persoană, astfel încât să facă fel de fel de activități menite să o relaxeze. 

„Eu cred că viața mea personală este aia profesională și invers. Din păcate sau din fericire. Știu să fur timp pentru mine. E foarte important să furi timp pentru tine și am mai învățat ceva. Dacă mă apucă un soi de tristețe sau eu știu, încerc să fiu de folos …Mi-am dat seama care e secretul.”, mai spune vedeta. 

Citește și: Ozana Barabancea, mască ieftină pentru ten: „Face minuni. E la îndemâna oricui”. Așa ține ridurile departe, la 54 de ani / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel