Ozana Barabancea a dezvăluit ce poartă fiica sa mereu la ea pentru noroc: „Este regulă” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ozana Barabancea a fost invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News, unde ne-a dezvăluit ce poartă fiica sa mereu la ea pentru a-i aduce noroc.

Ozana Barabancea este o mamă împlinită. După divorțul de Sorin Terinte, Ozana Barabancea a fost nevoită să își crească singură cei doi copii. Andrew are 21 de ani, iar Gloria a împlinit anul acesta 18 ani și a devenit majoră, iar pentru ei, viitorul profesional are o singură direcție: calea artistică, pentru că ambii activează în industria muzicală.

Ce poartă fiica Ozanei Barabancea zilnic la ea pentru a-i aduce noroc

Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, artista ne-a dezvăluit un lucru mai puțin știut. Pentru că este o adeptă a superstițiilor, aceasta ne-a mărturisit că o pune pe fiica sa, Gloria, să poarte busuioc în sân pentru a-i aduce noroc. În urmă cu mai bine de trei ani, Ozana Barabancea declara că și ea este adepta acestei superstiții.

„Cea mai importantă relație este cu copilul sau cu mama noastră. Trebuie să le spunem că îi iubim. În fiecare zi trebuie să ne îmbrățișăm copiii, în fiecare zi trebuie să le spunem că-i iubim, în fiecare zi trebuie să-i binecuvântăm când pleacă la școală. Eu asta fac. O pun pe fiica mea să-și pună busuioc în sân. În fiecare zi își pune busuioc în sân. Este regulă.
I-am învățat cât am putut. I-am luat de mână și i-am dus la Râmnicul Sărat, la închisorile comuniste, unde le-am arătat și celula lui Ion Mihalace. Am avut și un ghid, un profesor de istorie. A fost o zi în care am renăscut, văzând acele locuri pline de încărcătură mi-am dat seama cât de frumoasă e România. Eu știu că toți cei care vin la noi se îndrăgostesc, dar să păstrăm distanța, nu ne cotropiți, lăsați-ne un pic în pace”, a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Sursă foto: Instagram/ozana9barabancea

Ozana Barabancea, despre experiența neplăcută trăită într-un magazin din Marea Britanie alături de copiii săi

Ozana Barabancea ne-a povestit și despre o experiență neplăcută pe care a trăit-o împreună cu copiii săi într-un magazin din Marea Britanie.

„Am avut un episod în Marea Britanie. După 15 ani m-am întors cu copiii mei, pentru că fiul meu s-a născut acolo și voiam să vadă și el unde s-a născut. Într-un magazin vorbeam în limba română și ne-a întrebat o vânzătoare de unde suntem, dacă venim din Rusia și i-am zis că suntem din România.

Răspunsul ei a fost că am venit să trăim acolo. I-am zis că nu a înțeles, că eu sunt româncă, mă întorc în România, în țara mea, că este cel mai frumos, este cel mai bine, oamenii sunt frumoși, locurile sunt frumoase, așa că de ce aș fi venit acolo. Am lăsat-o mută. Aveam o agresivitate de apărare. Cum își permitea ea să mă jignească, adică nu am fost să zgârii la ușa ei, de englezoaică ce era. Eu sunt româncă”, a mărturisit artista.

Sursă foto: Instagram/ozana9barabancea

Ce învățătură primită de la părinți își dorește să o insufle copiilor

Ozana Barabancea a învățat lecție importantă de la mama sa, învățătură pe care le-a împărtășit-o și celor doi copii ai săi și de care ține cont și în ziua de astăzi.

„Nu știu dacă le-am insuflat, dar le-am povestit despre asta. Mama mea îmi spunea să nu calc pe cadavre. Nu am înțeles mult timp asta, apoi mi-a explicat sora mea că această vorbă înseamnă că nu trebuie să calci pe suferința altora. Dacă vezi că oamenii suferă, mai bine ajută-i sau fă ceva să le alini inima. Asta am învățat de la mama, în esență, dar și să fiu cochetă, să port pălărie, că mama mea purta pălărie. Mi-au rămas multe pălării de la ea. Era o femeie foarte elegantă, aranjată tot timpul, machiată și foarte îngrijită”, a mai declarat Ozana Barabancea în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.


 
Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel