Oracolul VEDETELOR. 20 de întrebări pentru Mario Joy

Data actualizării: | Data publicării:
Mario Joy, foto Arhiva personală
EXCLUSIV
Descriere foto: Mario Joy, foto Arhiva personală

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Mario Joy a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Marius Nicula, cunoscut sub numele de scenă Mario Joy, a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și a răspuns celor 20 de întrebări inedite.


SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Mario Joy: În jurul vârstei de 9 ani îmi doream să fiu avocat, mai târziu procuror sau fotbalist și iată că în final am ajuns artist. Muzica m-a chemat în adolescență și m-am decis să ascult această chemare.

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Mario Joy: Au fost destul de multe trăznăi, dar una de care îmi amintesc în mod special este momentul când am spart televizorul. Ai mei abia îl cumpăraseră, era nou, îl aveam doar de câteva zile în casă. Eram doar eu cu mama acasă, ea spăla scutece pentru fratele mai mic și eu nu știu cum am făcut, dar am dat televizorul jos de pe masă. TV-ul s-a făcut țăndări, dar eu am scăpat teafăr și nevătămat.

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Mario Joy: Sincer nu aș schimba nimic, pentru că eu consider că toate deciziile pe care le-am luat de-a lungul timpului, toate întâmplările prin care am trecut m-au adus unde sunt acum. Și îmi place unde sunt. Dacă ar fi să-mi spun mie, cel de atunci, ceva, mi-aș spune: vezi că ești bine, faci ceea ce îți place, aproape totul este așa cum ți-ai dorit!

 

SPECTACOLA:  Care este cea mai mare frică a ta?

Mario Joy: O frică universală a omenirii, frica de bătrânețe. Eu aș vrea să rămân young and wild. :))

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Mario Joy: Survivor, Eye Of The Tiger
Este o piesă în care mă regăsesc, atât ca energie cât și mesaj.

SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil moment din viața ta?

Mario Joy: Sincer au fost destul de multe. Spre exemplu, îmi amintesc de un concert de la Darabani, când eu și dansatorii mei de atunci am fost confundați cu trupa 3 Sud Est. Prezentatorul a spus în descrierea mea că am lucrat cu Mihai de la 3 Sud Est, ceea ce era adevărat, făcusem eu niște piese cu el. Însă informația asta a dus la o confuzie pentru public. La un moment dat se oprise curentul și a început lumea să strige 3 Sud Est, 3 Sud Est. Acum mă amuz, dar atunci m-am simțit ciudat, haha.

 

SPECTACOLA:  Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Mario Joy: Uite, mă uit la un documentar interesant, pe Netflix, despre Kanye West. Este foarte mișto, pentru că îl arată pe Kanye înainte să fie „Kanye”. Parcursul lui în muzică, plecarea din Chicago la New York, greutățile prin care a trecut până să fie semnat de label-ul lui Jay Z. Este relatable, recomand. 

SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Mario Joy: O carte, ceva cu care să pot aprinde focul și un radio. Să am ce citi, să fac focul, ca să mă încălzesc și să gătesc și radio, ca să pot asculta muzică.

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată.

Mario Joy: Iubesc cartofii prăjiți cu ou, dar asta era în trecut, acum nu mai mănânc, încerc să mă țin de o dietă sănătoasă. Acum aș spune mușchi de vită la grătar, cu legume. De asemenea, nu aș putea renunța la brânză.

SPECTACOLA:  Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Mario Joy: Probabil avocat sau procuror, asta îmi doream să fac în copilărie. Cred că m-aș descurca și ca manager de proiect, mai ales că în cariera mea de artist mă implic și în lucruri care țin de management, ceea ce înseamnă că am aplecare spre asta.

SPECTACOLA:  Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare.

Mario Joy: Sunt multe persoane din show-bizz-ul românesc pe care le consider atrăgătoare, avem multe femei frumoase și talentate în industrie. Dar pentru că trebuie să menționez un nume, voi spune Lora.

SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Mario Joy: Am multe filme și seriale preferate, pentru că îmi place să mă relaxez urmărind ceva. O să spun The Curious Case of Benjamin Button, este o poveste care m-a impresionat. Bine scrisă, un joc actoricesc impecabil și ideea în sine de la care pleacă filmul fac din el unul de neuitat.

SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Mario Joy: Nu prea am vicii, dar obișnuiam să beau foarte mult suc Coca Cola. Între timp m-am lăsat de acest obicei, dar recunosc că și acum, când văd pe cineva că bea mi se face poftă.

SPECTACOLA:  Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Mario Joy: Sunt foarte orgolios și încăpățânat uneori.

SPECTACOLA:  Dar calitate?

Mario Joy: Uman, cu bun simț și o doză mare de bunătate.

SPECTACOLA:  Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Mario Joy: Pentru muzica mea și pentru că i-am inspirat la un moment dat.

SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României?

Mario Joy: Destul de multe... Foarte multe. Încerc să fiu scurt: aș pune accent mai mare pe sănătate, educație, sport și cultură. Fără să avem grijă de aceste domenii nu putem fi o țară care se dezvoltă frumos, echilibrat și sănătos. Așa văd eu lucrurile.

SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a _otivate cel mai mult?

Mario Joy: În primul rând cred că eu m-am auto motivat cel mai mult, sunt o persoană ambițioasă și perseverentă. Apoi soția și familia mea, care mă susțin în tot ceea ce fac. Ei sunt motivația mea în fiecare zi.

SPECTACOLA:  Care este cel mai mare regret al tău?
Mario Joy: Nu am regrete. Îmi doresc doar să fiu sanatos.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Oracolul vedetelor


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel