Omleta specială a lui Liviu Vârciu. Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple

Data publicării:

Liviu Vârciu le-a dezvăluit fanilor săi o rețetă perfectă de mic dejun.

Liviu Vârciu nu este doar un prezentator de excepție, ci și un bucătar excelent sau, cel puțin, asta a vrut să demonstreze din ultimul videoclip postat pe rețelele de socializare. Acesta a intrat în bucătărie pentru a le arăta fanilor săi cum prepară cea mai bună omletă. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente, iar prepararea durează doar câteva minute.

Ingrediente

  • 2 ouă
  • ceafă de porc afumată
  • ceapă
  • brânză
  • sare și piper

 

Ceafa afumată se taie cuburi și se pune la călit împreună cu ceapa. Se bat ouăle între timp, în care adăugăm brânza sfărâmată, sare, piper și se adaugă peste compoziția din tigaie. Se amestecă, iar când este gata se ia de pe foc. Poftă bună!

VEZI și: Vedeta cu care Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie: „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta”

Cum se înțelege fata lui Liviu Vârciu cu iubita acestuia

Atât Liviu Vârciu, cât și fosta sa parteneră de viață, cu care are o fată, Carmina, și-au refăcut viața. Totuși, fiica prezentatorului spune că între cei doi părinți ai săi a existat mereu o relație axată pe prietenie și înțelegere, chiar dacă a fost vorba de noi parteneri. 

„Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e drum bun, cale bătut. Avem un copil, vorbim când îi necesar strict pentru copil și în rest suntem fiecare cu treaba lui. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea. Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt.


Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia cu care ai mei și-au refăcut viața”, a mărturisit Carmina Vârciu pentru Fanatik.

 

Liviu Vârciu i-a cumpărat un apartament fetei lui

Mai mult, pentru a-și arăta susținerea pentru primul lui copil, prezentatorul i-a cumpărat și un apartament Carminei, în care aceasta să poată sta singură, fără nicio grijă, din momentul în care a început studiile departe de casa părintească. Chiar dacă acum pare că îi priește din plin această nouă viață, chiar înainte de asta, Carmina mărturisește faptul că s-a stresat foarte mult, motiv pentru care a acumulat și câteva kilograme în plus. 

„Înainte să mă mut, înainte de admiterea la facultate, mă stresam super tare pentru că am aplicat la mai multe facultăți și eram super stresată. Adică voiam să văd că am confirmarea că am intrat. Și pe bază de stres am observat că am tendința de a mă îngrășa, nemâncând, că nu mănânc când sunt stresată. Nu pot să mănânc. Înainte, când era mai mică, mâncam măcar un biscuit”, a spus fiica lui Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, revoltat din cauza facturile uriașe: „Mi-au venit gazele 55 de milioane”. Ce decizie a luat prezentatotul TV pentru a economisi bani

Prezentatorul TV plănuiește să se căsătorească cu Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 5 ani, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor face cei doi nunta. Îndrăgitul prezentator TV s-a decis astfel să vorbească și despre acest lucru, mărturisind faptul că marele eveniment se va întâmpla la un moment dat, însă, mai întâi, trebuie să cadă cu partenera sa la un acord.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel