Oferte inedite la Târgul de Turism de Valentine's Day: vacanțe gratuite celor care s-au despărțit în 2020

Data publicării:
Vacanțe, foto Unsplash/ autor: Eduardo Casajús Gorostiaga
Descriere foto: Vacanțe, foto Unsplash/ autor: Eduardo Casajús Gorostiaga

Cei care au rămas cu inima frântă în anul 2020, pot câștiga o vacanță gratuită în Egipt.  

Valentine's Day este aproape, iar pentru cei care au suferit în anul 2020, o agenție de turism oferă o vacanță pentru noi începuturi pe tărâmuri însorite. Dacă ai fos dezamăgit în iubire, te poți înscrie la concursul pentru o vacanță gratuită, pe perioada Târgului online de Turism, până pe 20 februarie 2021.

Tragerea la sorți va avea loc duminică, pe 21 februarie, iar valoarea premiilor este de 2.250 de euro și include 3 pachete de vacanță în Egipt, la hotel de 5 stele, cu servicii all inclusive și transport avion charter, informează agenția de turism. 

Târgul online de Turism se desfășoară pe platforma online a companiei , începând de astăzi până pe 21 februarie. Cei interesați se vor putea bucura de reduceri de până la 50% și avâns zero. Dacă doriți să vă rezervați din timp o vacanță pentru primăvară sau vară, puteți intra live pe chat cu unul dintre consultanții companiei. Astfel, veți putea beneficia de toate ofertele chiar din intimitatea propriei locuințe. 

Printre ofertele de la Târg se numără vacanțe exotice de safari în Kenya, Ras al Khaimah, Dubai, Maldive, Punta Cana, Turcia, Egipt, Tunisia, Antalya, Hurghada sau Grecia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Calatorii


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel