Oferta făcută de Regina Elisabeta a II-a lui Meghan Markle, înainte de a muri. Cum dorea să o vadă implicată în Familia Regală

Data actualizării: | Data publicării:

Meghan Markle s-ar fi putut bucura de o ofertă generoasă din partea Reginei Regatului Unit.

Când Regina Elisabeta a II-a a întâlnit-o pentru prima dată pe noua iubită a nepotului ei, ea știa că Meghan Markle era o persoană foarte specială. Cu ani înainte să intre în contact cu Prințului Harry, Meghan era o actriță de succes și o militantă pentru cauze caritabile, iar „surse interne”, precizează TheMirror, susțin că Regina a înțeles cum prezența lui Meghan ar putea aduce beneficii Familiei Regale.

Conform fostului majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, Regina chiar i-a făcut o ofertă fără precedent lui Meghan în încercarea de a se asigura că aceasta va avea o viață fericită în cadrul Familiei Regale. Vorbind pentru Mirror US, el a spus: "Regina a fost foarte grațioasă și foarte amabilă cu Meghan. I-a spus chiar lui Meghan: „Poți continua să joci în filme dacă dorești, să-ți continui cariera.”

Vezi și: Meghan Markle, părăsită de Harry pentru a reveni în Marea Britanie? Tensiunile din cuplul celor doi par să se amplifice

Cu toate acestea, Meghan a decis să nu profite de oferta Reginei și s-a concentrat în schimb pe îndatoririle sale ca membră activă a Familiei Regale. Ea a discutat despre această decizie în cadrul interviului de după logodna cu Prințul Harry, explicând: „Nu văd asta ca pe o renunțare la ceva, ci ca pe o schimbare."

A continuat să adauge: "Este un nou capitol. Și, de asemenea, țineți cont că am lucrat la emisiunea mea timp de șapte ani. Deci suntem foarte norocoși să putem să avem această longevitate într-un serial și pentru mine, odată ce am atins 100 de episoade, am gândit: „Știi ce, am bifat această căsuță și mă simt mândră de munca pe care am făcut-o acolo, și acum este momentul să, așa cum a spus Harry, "lucrăm ca o echipă cu el."'

Vezi și: Tatăl lui Meghan Markle lansează acuzații dure: „Sunt șocat”. Susține că ducesa nu-i permite să-și vadă nepoții și îl influențează negativ pe Prințul Harry

Meghan cu siguranță a lăsat o impresie în timpul scurtei sale perioade ca membră a Familiei Regale. Câteva luni după Nunta Regală, au fost anunțate primele ei patronaje regale, fiecare dintre ele concentrându-se pe o sferă pentru care ea manifestase deja o pasiune. Primele două - Teatrul Național și Asociația Universităților Commonwealth - i-au fost încredințate chiar de Regina însăși. De asemenea, a ales două organizații caritabile care reprezentau convingerile ei puternice în privința egalității de gen și dragostea ei pentru animale - Smart Works și Mayhew.

Vezi și: Prințul Harry revine pe Netflix cu o nouă producție, dar fără Meghan Markle: „Toată lumea se va lupta la un moment dat”

Paul Burrell crede că astfel de comentarii, ca cel făcut de Regină lui Meghan, au dovedit cât de mult îi dorea ca membri activi ai familiei. El spune: "Este uimitor cât de multă bunăvoință au aruncat Meghan și Harry la gunoi. Cred că asta a fost o lovitură grea pentru Regină, când Harry a părăsit Familia Regală, pentru că ea nu dorea asta. Ea voia să rămână, și s-a străduit din greu să-i convingă să rămână."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel