Rona Hartner, devastată de moartea tatălui său. Artista nu a putut să treacă peste această pierdere: ”Eu i-am închis ochii”

Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, Instagram

Rona Hartner nu a putut trece peste moartea tatălui său. Artista a făcut dezvăluiri dureroase. 

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate artiste. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze,  Rona Hartner a trecut printr-o perioadă extrem de grea. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbti despre un moment delicat din copilărie.

Artista a recunoscut că a afectat-o foarte mult divorțul părinților săi, dar și momentul în care tatăl său s-a stins din viață.

Rona Hartner: „Am trăit multe scandaluri din suferința aia de a nu reuși”

Rona Hartner a recunoscut că a trăit în multe scandaluri și suferință, în copilărie. 

„Despărțirea de tată a fost cruntă. Deci a fost grav pentru că, la un moment dat, părinții au divorțat și tata a trebuit să fie într-o garsonieră singur.

Au divorțat pentru că fiind o familie foarte pasionată și care nu și-a trăit visele, fiind obligați de comuniști să se ocupe de trei copii și și-au părăsit toate visele lor și toată chestia asta a refulat.

Noi am trăit într-o ambianță și festivă, dar am trăit și multe scandaluri din suferința aia de a nu reuși.(…) La un moment dat era greu și se mai certau și erau mai agresivi și a trebuit ca tata să se îndepărteze de noi ca să fim în siguranță.

Eu cred că ei au fost în depresie toată viața după ce nu au putut să-și realizeze visele din cauza contextului.”, a povestit Rona Hartner, pentru theXclusive.

Rona Hartner: ”Eu i-am închis ochii”

„Am venit din Franța pentru că eu mă ocupam de totul, a așteptat-o pe sora mea să vină din Canada. Era la un centru paliativ din București și a așteptat să vină, a făcut un semn și am luat-o pe sora mea care era obosită, am pus-o în genunchi și am făcut „Rozariul milostivirii” pe care, dacă îl faci, persoana respectivă ajunge direct în rai.(…)

Noi am fost la terasă, la masa unde el desenase ultimul său tablou, la masa aia ne-am așezat si soră-mea în loc să comande mici și bere și eu la fel, ne-a bufnit plânsul și în momentul acela am simțit că noi am plecat și am început să plângem amândouă și ne-am întors la el și eu i-am închis ochii”, a mai povestit Rona Hartner.

Rona Hartner, confesiuni despre cele mai grele momente din viața sa

  Rona Hartner a trecut printr-o perioadă extrem de grea, suferind de cancer la colon. Primele semne ale acestei boli au apărut în 2017, însă diagnosticul crunt a venit abia doi ani mai târziu. După multe ședințe de chimioterapie și tratamente serioase, actrița a spus că a început să se simtă mai bine, iar boala nu a recidivat.

Și asta nu a fost tot! Artista a divorțat de omul lângă care părea fericită și împlinită. Chiar dacă se înțelegeau de minune, cei doi au decis să pună punct relației în pandemie, când extrem de multe cupluri s-au despărțit. Acum, actrița spune că i-a blocat chiar și numărul de telefon al fostului ei partener, pentru că nu vrea să se ajungă iar la o apropiere între ei.

”Eram foarte suflete pereche dar multă lume a divorțat în timpul pandemiei. Noi am fost sechestrați 3 luni în casă. Acum suntem separați. Nunta a fost genială. Am făcut nunta pe ascuns, așa a vrut el. A fost frumos, dar și ciudat ce s-a întâmplat între noi. Era toxică relația.

Ne-am văzut și timp de un an de zile ne-am gândit dacă nu e cazul să ne împăcăm. Acum de Paște am decis că nu. Atunci, în sfârșit, i-am blocat telefonul. Am divorțat din octombrie în acte și eu i-am blocat telefonul în aprilie. Eram totuși în contact, dar nu era bine nici pentru el, nici pentru mine. Acum ne vedem, ne salutăm, din când în când mă invită să bem o bere împreună când ne întâlnim întâmplător pe plajă, dar nu exagerăm. Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge .În orice caz, locul din inima mea e liber, acum nu mă proiectez. Stau cu Dumnezeu, mă închin, profit de viață, de tot ce se întâmplă și nu mă gândesc la altceva.", spunea Rona Hartner, în emisiunea online WOWnews.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel