Obiceiul care-l ajută pe actorul George Mihăiță să se mențină într-o formă fizică perfectă, la 75 de ani: „Toată viața am făcut așa”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

George Mihăiță ne-a dezvăluit informații despre cel mai nou sezon Clanul, de pe Pro TV, dar ne-a vorbit și despre ce înseamnă viața de actor. 

George Mihăiță este, în continuare, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, care și-a făcut numele consacrat datorită zecilor de roluri pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Ajuns la vârsta de 75 de ani, artistul a fost nevoit însă să dea viață unui personaj cu totul special, Bebe Măcelaru, din serialul Clanul, de pe Pro TV, pe care-l interpretează impecabil, reușind, astfel, să capete simpatia publicului larg, indiferent de generație. 

Ce au mai observat însă fanii este faptul că actorul se menține într-o formă fizică impecabilă și ține cu brio pasul în continuare. Acest lucru nu este întâmplător, întrucât acesta ne spune că toată viața sa a avut activitate și nu a stat niciun moment degeaba.

„Activ am fost toată viața, mereu am alergat într-un fel sau altul, nu am stat locului, am muncit, muncesc și voi munci.”, a declarat actorul George Mihăiță pentru Spectacola. 

Pe aceeași temă: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

Cât de ocupată e viața unui actor

Astfel, chiar dacă potrivit informațiilor obținute de Spectacola, cum că pentru fiecare sezon Clanul se filmează nici mai mult, nici mai puțin de 100 de zile, îndrăgitul actor ne spune că nimeni nu stă pe platourile de filmare zilnic, întrucât scenele sunt diferite, personajele la fel. Tocmai din acest motiv, chiar dacă meseria de actor este una solicitantă și destul de grea, acesta nu se plânge și spune că are mereu timp și pentru propria persoană.

„Există timp pentru orice în fiecare zi, nimeni nu filmează la serial în fiecare zi și avem și zile libere”, ne-a mai spus actorul.

VEZI și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

Conversația pe care a avut-o cu un taximetrist

Mai mult, George Mihăiță ne-a dezvăluit și conversația pe care a avut-o recent cu un taximetrist, care nu a putut înțelege cum acesta este atât de blând în realitate, dar cu un rol atât de fioros de interpretat în Clanul. Astfel, chiar dacă ești actor de comedia, partea cea mai interesantă vine în momentul în care ți se încredințează astfel de interpretări dificile, complexe, dar și negative, este de părere George Mihăiță, care l-a pus în scenă pe „Tătuțu.”

„Asta mi-a zis și șoferul de la taxi când m-a văzut (n.r că e un om blând). „Nu vă supărați, mă uit în oglindă la dumneavoastră, sunteți om bun, cum puteți să jucați asemenea personaj?” Cel mai frumos e să fii actor de comedie și să joci personaje negative la un moment dat.”, ne-a mai spus îndrăgitul actor. 

Citește și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel