Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

Data publicării:
EXCLUSIV

Lia Bugnar ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, detalii din cel mai îndrăgit serial al momentului, „Clanul”, de pe Pro TV.

Lia Bugnar este „responsabilă” pentru acțiunea serialului „Clanul”, de pe Pro TV, care, alături de Anghel Damian, producător și regizor, creează echipa perfectă, ne spune ea. De câteva episoade însă, scenarista a devenit chiar actriță în filmul fenomen care a cucerit inimile românilor încă de la primul episod, iar spre surprinderea noastră, aceasta ne-a mărturisit că nu se uită niciodată la serial. Singurele episoade pe care le vede sunt primele de la fiecare sezon, când are loc premiera ecranizării, așa cum s-a întâmplat și de această dată, când am întâlnit-o pe Lia Bugnar la debutul primului episod al ultimului sezon al filmului.

„Eu sunt un om care vine din teatru, unde lucrurile se întâmplă pe loc, publicul este în sală, iar tu în spatele cortinei și se adună și auzi cum crește rumoarea, când vei intra pe scenă, aici zarurile sunt aruncate, nu am emoții, pentru că eu mai țin minte sau nu ce am scris, totuși suntem cu niște episoade în urmă, acum scriu ultimul episod, dar am mare încredere ce au făcut ceilalți, eu declanșez, după care vin ei care transformă într-un soi de realizate fictivă ce scriu eu. Sunt foarte buni și actorii, echipa, toți.”, a declarat Lia Bugnar, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv

„Joc și eu în el și nu mă uit să mă văd pe mine niciodată”

Chiar dacă face și teatru, dar și film în același timp, scenarista spune că, de departe, este mult mai fascinată de prima variantă, care vine mereu cu experiențe inedite și emoții generate de publicul larg. Când vine vorba de cinematografie, lucrurile sunt mai relaxate, ne mărturisește ea. 

„Toți suntem suma întâlnirilor noastre, lucrurilor pe care le-am văzut, le-am întâlnit, așa ne formăm noi ca oameni, în continuare pentru mine e mai fascinant la teatru. Aici sunt atât de multe măestrii puse la un loc, încât dacă toată lumea face cât de bine lucrurile, nu prea ai cum să o dai în bară și Clanul este un exemplu, asta se întâmplă.

Eu sunt un om care nu mă uit la televizor, eu în fiecare sezon văd doar primul episod, după care nu văd ce am scris niciodată. Eu nu mă uit la televizor deloc, punct, la nimic, eu nu știu nimic, și atunci mă uit doar la primul episod, după care rămân închipuindu-mi. Eu știu actorii, cât de buni sunt, iar eu cu atât rămân. Joc și eu în el și nu mă uit să mă văd pe mine niciodată și joc deja de ceva timp.”, ne-a mai spus scenarista. 

VEZI și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO

De ce nu se uită Lia Bugnar la „Clanul”

Astfel, chiar dacă ne mărturisește că este foarte curioasă uneori, Lia Bugnar spune, în aceeași măsură, că îi este destul de „frică” să înceapă să urmărească ecranizarea de pe Pro TV, iar pentru acest lucru sunt mai multe justificări. 

„Nu pot să mă uit. Chiar dacă nu văd filmul, eu cunosc oamenii, aproape mi-e și frică să mă uit la film, pentru că în mintea mea îi am într-un anume fel. O să aștept să treacă niște ani și într-o bună zi o să mă așez și o să văd toate episoadele de la primul la ultimul, acum sunt prea implicată, mi-e greu, nu pot. Mi-e bine așa, am povestea în capul meu, ea se întâmplă, mai văd bucățele pe Instagram și mă uit de zici că mă uit pe gaura cheii, așa am o foame, dar nu, mi-e frică.

Am ajuns să nu mă mai uit la televizor, pentru că eu mă uitam la tot și practic nu mai aveam o viață, eu am enorm de scris, de repetat și nu vreau să deschid această Cutie a Pandorei. La un moment dat o să mă așez și o să le văd cap coadă, când mă detașez de toate.”, ne mai spune scenarista. 

VEZI și: Detaliul despre ultimul sezon din „Clanul” pe care producătorii și-ar dori să nu-l știm. George Ivașcu: „Eu acum dau din casă, îmi cer scuze”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel