Anda Adam, motivul războiului dintre ea și Oana Zăvoranu: „Despăgubirile nu sunt suficiente pentru jignirile aduse de ea”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu și Anda Adam, instagram/colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu și Anda Adam, instagram/colaj foto Spectacola

Anda Adam a dezvăluit motivul războiului dintre ea și Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a ajuns în atenția publicului, după ce a adus mai multe critici la adresa vedetelor autohtone. Printre acestea s-a numărat și Anda Adam. Invitată în emisiune „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, artista a dezvăluit motivul pentru care a decis să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu.

Anda Adam, motivul războiului dintre ea și Oana Zăvoranu

Anda Adam a recunoscut că a început să ia atitudine în legătură cu această situație, în momentul în care Oana Zăvoranu a început să-i jignească copilul. 

„Eu mă cunoșteam cu Oana Zăvoranu, cu mulți ani în urmă, atunci când era era într-o relație cu Pepe și chiar mi s-a părut o fată extraordinară. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea în ultimul timp. Eu sunt genul de om care sunt extrem de bun și de civilizat, dar am o limită. Oana Zăvoranu a trecut peste acea limită, tocmai de aceea am recurs la proces, pentru că mi s-a părut că nu are limită. Despăgubirile care au fost acceptate, pentru că noi am vrut desbăgubiri mult mai mari decât suma menționată, nu sunt suficiente pentru jignirile publice aduse de ea la adresa mea și a copilului meu. Acolo a fost punctul sensibil pe care Oana Zăvoranu a călcat și a călcat greșit. Atâta timp cât a făcut glume proaste pe seama mea, m-a jignit, bineînțeles, cu acea mențiune ca să fie acoperită legal, că este un pamflet și trebuie tratat ca atare. A fost ok până când am ajuns în punctul în care Oana Zăvoranu mi-a luat copilul în batjocoră. Acest lucru eu nu pot să-l accept. Este mult peste puterea mea de a înțelege ce este în capul unui om când jignești un copil de patru ani. De aceea m-am decis să fac acest proces și să pun stop acestei botjocori care mi-a fost adusă și mie și fetiței mele, un copil inocent și nevinovat. ”, a declarat Anda Adam, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”cu Denise Rifai. 

 

Suma colosală pe care Oana Zăvoranu trebuie să i-o dea Oanei Roman

O altă vedetă care a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru jignirile aduse la adresa ei este Oana Roman. După mai multe procese, magistrații au dat și o sentință. În urma afirmațiilor defăimătoare la adresa Oanei Roman, bruneta este obligată să șteargă toate materialele care au „conținut calomnios”.

”Obligă pârâta (Oana Zăvoranu, n. red. ) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei (Oana Roman, n. red.), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei”, se arată în sentința magistraților, conform portalului instanțelor.

Cât are de plătit Oana Zăvoranu pentru că a jignit-o pe Oana Roman

Totodată, Oana Zăvoranu este obligată să scoată din buzunar suma de 25.000 de lei daune morale. 

”Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, au mai decis magistrații Tribunalului București.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel