Oana Zăvoranu, dezvăluiri fără perdea despre Mihai Bendeac: "Mă vrea în așternut, nu are toate țiglele pe casă"

Data publicării:
Oana Zăvoranu și Mhai Bendeac, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Oana Zăvoranu și Mhai Bendeac, sursa instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri inedite despre Mihai Benedeac. Bruneta a mărturisit ce relație este între cei doi.

De-a lungul timpului, între Mihai Bendeac și Oana Zăvoranu eu existat tot felul de certuri și împăcări. Recent, bruneta s-a hotărât să dea cărțile pe față și a explicat ce crede despre actor, dar a spus și ce eveniment picant a avut loc între ei. În cel mai recent episod din emisiunea pe care aceasta o are pe YouTube, Oana Zăvoranu a fost extrem de sinceră când a venit vorba despre Mihai Bendeac și a spus despre acesta că este simpatic, însă reușește de multe ori să o enerveze.

„Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac. Este un personaj mișto, el e personaj, dar și joacă foarte bine. El și atunci când vrea să pară că nu joacă, el joacă. I se pare lui interesant să se manifeste în felul acesta.

Nu are toate țiglele pe casă, ca și mine. Nu are doar o păsărică, are un stol, ca și mine. Îl urmăream și mă zăpăcea cu pozele alea din lift… ăsta are un fetiș cu liftul. Vă spun eu, îi crește libidoul în lift. (…) El cică este din ăsta de nu suportă lume, vrăjeală. Un teatru, e într-o scenetă tot timpul, pentru că își permite. După părerea mea, ăsta e foarte talentat. Am spus mereu că oamenilor talentați tinzi să le ierți multe.”, a spus Oana Zăvoranu.

 

Oana Zăvoranu a luat pe toată lumea prin susprindere, după ce a mărturisit că în trecut, ea și Mihai Bendeac au vrut să se întâlnească pentru a vedea dacă poate exista ceva mai mult între ei.

„Eu cred că tu ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut. Noi am avut niște discuții mai personale. Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că…nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog. Vă dați seama ce ar fi ieșit dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut. Nu ne-am pupat, dar am avut așa niște…după care ne-am țigănit în ultimul hal când a făcut mișto de mine. ”, a mai spus Oana Zăvoranu.

 

La sfarsitul anului 2008, Mihai Bendeaca tinut in mod expres sa cumpere masina Oanei Zavoranu,  motivand ca si-a dorit sa conduca masina ”queridei” . Zis și făcut, acesta a intrat in posesia ei. Numai că, la scurt timp, el s-a hotărât, din cauza celor care-l considerau fițos, să o schimbe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel