Oana Zăvoranu, dependența pe care o are de 17 ani: ”Fără pic de ironie”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu a dezvăluit cum se menține în formă la 49 de ani. 

Oana Zăvoranu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde realizează frecvent cu fanii ei sesiuni de întrebări și răspunsuri. Chiar dacă este una dintre cele mai controversate imagini din țara noastră și de-a lungul timpului a fost implicată în diferite scandaluri, vedeta a reușit să-și țină aproape comunitatea, care o încurajează la orice pas și care o felicită pentru cine este. Acum, o fană i-a adresat acesteia întrebarea: ”Bună, Oana! Care este secretul tău de arăți așa de frumoasă? O zi bună și plină de senzație.”

„Gena bună de la mama și tata. În rest, stres maxim, probleme mari, mâncare dezordonată, culcat numai dimineața și pastile puternice de somn de mai bine de 17 ani... Să știi că răspunsul este cel mai adevărat pe care și-l puteam da, fără pic de ironie.”, a fost răspunsul dat de vedetă.

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Oana Zăvoranu, implicată recent într-un scandal

Oana Zăvoranu a trecut prin momente delicate recent, după ce aceasta a fost găsită vinovată de către instanță, privind anumite declarații grave. Se pare că totul are legătură cu medicul Ioan Bogdan Furtună, care a fost managerul clinicii medicale pe care bruneta o deține. După ce a demisionat din funcție în 2018, în urma unor neînțelegeri, bărbatul ar fi acuzat-o pe fosta parteneră a lui Pepe de faptul că aceasta nu i-a oferit toți banii pe care medicul trebuia să îi obțină, cât timp a fost angajat acolo, valoarea fiind de aproximativ 40.000 de euro. Când Oana Zăvoranu ar fi auzit aceste pretenții financiare, ar fi încercat să-l șantajeze pe Bogdan Furtună, cerându-i o sumă uriașă de bani.

Potrivit click.ro, spre dezamăgirea vedetei, instanța a decis că medicul Bogdan Furtună are dreptate, motiv pentru care bruneta trebuia să-i plătească acestuia suma de 30.000 de euro, pentru orele de muncă pe care acesta le-a făcut în cadrul clinicii ei. Totuși, se pare că aceasta nu a respectat decizia autorităților de a achita suma uriași, drept urmare a fost executată silit.

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj

Potrivit evz.ro, Oana Zăvoranu este acuzată că l-ar fi obligat pe doctor să recunoască niște lucruri care nu erau reale, acesta fiind obligat să semneze o declarație cu o datorie de 400.000 de euro.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat Ioana Mateș, avocata medicului Bogdan Furtună, potrivit sursei citate.

Citește și: Tania Budi, traumatizată de tatăl ei, în copilărie: ”Era foarte violent verbal. Nu primeam pe nimeni în casă”

Cine a fost marea iubire a Corinei Chiriac: „M-am îndrăgostit o singură dată”. Artista a dezvăluit tot



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel