Cine a fost marea iubire a Corinei Chiriac: „M-am îndrăgostit o singură dată”. Artista a dezvăluit tot

Data publicării:

Corina Chiriac a dezvăluit cina a fost marea ei iubire.

Corina Chiriac este una dintre artistele consacrate ale muzicii românești, bucurând publicul de peste 50 de ani. Chiar dacă scena i-a devenit o a doua casă, solista a fost întotdeauna discretă cu viața ei personală și nu și-a dorit niciodatp să scoată la iveală prea multe detalii intime. Totuși, ajunsă la vârsta de 72 de ani, aceasta s-a hotărât să vorbească despre marea ei dragoste, poveste pe care foarte puțină lume o știe. Potrivit wowbiz.roaceasta a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că Keral Goot, un cântăreț ceh, a fost într-adevăr omul pe care l-a iubit cel mai mult. Cei doi s-au întâlnit în 1973, în fosta Cehoslovacie, iar de la prima vedere, artista știa că el este alesul.

„M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam.

Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala. Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!»”, spunea Corina Chiriac, potrivit sursei citate.

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a încheiat însă în 1983, când marea artistă a rămas fără pașaport, astfel încât nu a mai avut cum să plece din România și să se întâlnească cu iubitul ei de la vremea aceea. 

 

 

Corina Chiriac s-a căsătorit ulterior cu Virgil Anastasiu

După o perioadă de singurătate, artista s-a decis să plece în America, unde avea să-l cunoască pe viitorul ei partener. Totuși, mariajul celor doi nu a durat pentru prea mult timp.

„În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, a mai povestit Corina Chiriac.

Corina Chiriac, pensie RIDICOLĂ: Învăţ să răzbat! Dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie!

Ce a însemnat pentru Corina Chiriac să aibă părinți celebri

Faptul că s-a născut într-o familie de artiști a însemnat o mare greutate pentru cântăreața care își dorea să-și creeze propria imagine, independentă de cea a părinților ei. Acest lucru a făcut-o să fie și mai motivată și să lupte să ajungă sus.

”Niciodată nu am cântat bine la pian, pentru că degetul mic și degetul mare sunt scurte, de asta m-au dat la vioară. Ceea ce am regretat nu e că nu puteam să când bine la pian, ci că nu puteam că cânt la chitară. Mi-ar fi plăcut asta.

Cea mai mare presiune a venit mai târziu, când mi-am dat seama că sunt fata lui Mircea Chiriac. Era greu. Nu numai că nu aveam cum să-l fac de râs pe tata, dar scorpionul din mine a zis: Stai puțin, dar eu ce fac? Depind să fiu doar fata cuiva? Și m-a speriat chestia asta. Este o încercare foarte grea a destinului să ai părinți celebri, mamă sau tată. Iar dacă sunt amândoi...mama nu era chiar atât de celebră, dar tata fusese coleg de conservator regal cu Ion Voicu, care venea des la noi.”, a declarat artista în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Corina Chiriac, marea iubire a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Cum s-au cunoscut: Arăta foarte bine, eram topit



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel