Tania Budi, traumatizată de tatăl ei, în copilărie: ”Era foarte violent verbal. Nu primeam pe nimeni în casă”

Data publicării:

Tania Budi a vorbit despre cele mai traumatizante momente din copilărie.

Tania Budi a dezvăluit detalii despre cele mai urâte momente din copilărie, care au marcat-o până în ziua de astăzi. Aceasta spune că a avut un tată foarte dur, care nu a lăsat-o să-și trăiască pe deplin cei ai frumoși ani din viață și i-a furat, într-o măsură, inocența. Chiar dacă nu pune la îndoială sentimentele paterne, aceasta spune că bărbatul a fost extrem de dur, iar limbajul acestuia o făcea mereu să tremure de frică.

”M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Dacă vreo colegă de-a mea venea cu vreo unghie dată cu lac, nu mai avea ce să caute în casă, o făcea c***ă și noi tremuram. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi”, a povestit Tania Budi, potrivit cancan.

Tania Budi, marcată de cuvintele spuse de tatăl ei

Vedeta spune că tatăl ei întotdeauna găsea un motiv pentru a se certa cu ea, motiv pentru care aceasta nu a putut să discute niciodată cu el lucruri mai personale.

”Tot timpul căuta nod în papură. Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urâte”, a explicat ea.

Mai mult, vedeta spune că din cauza aceasta a rămas și cu câteva sechele, pe care le are și în ziua de astăzi.

”A crescut în mine frica de oameni. Chiar și acum sunt foarte timidă. Nu știu să gestionez succesul sau o mică supărare. Avea momente când atât de degeaba ne certa…”, a explicat Tania.

 

Ce a decis vedeta după ce tatăl ei a murit

”După primele zile de shooting pentru Playboy, am terminat și când am ajuns acasă, am aflat vestea morții tatălui meu. Am hotărât să renunț la tot, cei cu care negociasem m-au înțeles, iar pictorialul nu a mai apărut niciodată, așa cum fusese gândit inițial. Tatălui meu nu i-ar fi plăcut deloc. Mă iubea foarte mult, dar a fost un om dur. Cred că a fost un semn!”, a mai spus aceasta. 

Cum se menține Tania Budi în formă

Tania Budi este exemplul viu al zicalei ”vârsta este doar un număr”. La 54 de ani, vedeta poate face concurență oricând cu o adolescentă sau o tânără de 20 de ani. În timp ce anii ar trebui să-și spună cuvântul asupra fizicului ei, aceasta pare doar că întinerește din ce în ce mai mult. Însă, silueta perfectă nu se întreține singură, iar Tania Budi face sacrificii destul de mari pentru asta. Vedeta și-a impus un stil de viață destul de strict, eliminând toate alimentele nesănătoase din alimentație, inclusiv dulciurile sau mâncărurile prăjite.

‘’Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot, zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză’’, a dezvăluit Tania Budi, potrivit spynews.ro

Mai mult, vedeta a dezvăluit faptul că niciodată nu ține o dietă din scurt, ci își păstrează același stil de viață pe tot parcursul anului.

‘’Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă’’, scria Tania, pe Instagram.

Citește și: Anca Țurcașiu a apelat la psiholog, după divorț: ”Nu mi-a fost ușor. Am avut nevoie de sprijn”

Cine a fost marea iubire a Corinei Chiriac: „M-am îndrăgostit o singură dată”. Artista a dezvăluit tot



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel