Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa lui Alex Ashraf, după ce au anunțat că divorțează: "Am dovezi, i-a luat casă și mașină, i-a făcut operații estetice, pe banii mei. 162.000 de euro"

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu a făcut o serie de acuzații grave la adresa lui Alex Ashraf, după ce au anunțat că divorțează. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să divorțeze, după șapte ani de mariaj, după ce bărbatul ar fi fost infidel. Se pare că despărțirea dintre ei nu a fost una pe cale amiabilă, iar în urma anunțului neașteptat, bruneta a început să facă tot felul de acuzații la adresa fostului soț. 

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa lui pe Alex Ashraf, după ce au anunțat că divorțează

Oana Zăvoranu a făcut o serie de acuzații grave la adresa lui Alex Ashraf. Vedeta susține că soțul ei trăiește împreună cu amanta sa de un an de zile. Mai mult decât atât, vedeta îl acuză pe bărbat că i-ar fi luat casă și mașină din banii ei. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu susține că amanta soțului ei și-a făcut mai multe intervenții chirurgicale, tot pe banii ei. Suma pe care fostul soț al brunetei ar fi cheltuit-o pe plăcerile amantei ar ajunge la 162 de mii de euro. Bruneta pare că nu regretă despărțirea și nici banii, ci doar faptul că fostul soț a ales să trăiască lângă o femeie care nu are nici pe departe cariera ei și statutul ei social.

„Am dovezi. Sunt împreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.”, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru Viva.ro  

Cum a anunțat Oana Zăvoranu despărțirea de Alex Ashraf

Astăzi, Oana Zăvoranu a decis să spună tuturor faptul că ea și Alex Ashraf nu mai formează o familie. 

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele’, a spus Oana Zavoranu pentru o emisiune TV.

Alex Ashraf, primele declarații după ce a decis să divorțeze de Oana Zăvoranu

În ciuda declarațiilor făcute de Oana Zăvoranu, Alex Ashraf nu a vrut să vorbească despre acest subiect.

 ‘Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui’, a zis Alex Ashraf, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Guess Who a fost prins drogat la volan, în București. Ce substanță psihoactivă ar fi consumat rapperul

Mariana Moculescu, dezvăluiri neașteptate, după ce fiica sa a fost ademenită să consume droguri, în trecut: „O mamă simte”. Ce spune psihologul Radu Leca

Marius Elisei, prima imagine cu noua parteneră. Cum arată femeia care i-a răpit inima

Dan Negru: „Un om bun este de neînvins”. Cea mai importantă lecție pentru copiii săi, Revelionul 2024 și propunerea de a intra în politică - EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel