Guess Who a fost prins drogat la volan, în București. Ce substanță psihoactivă ar fi consumat rapperul

Data actualizării: | Data publicării:
Surs foto: Guess Who, captură YouTube
Descriere foto: Surs foto: Guess Who, captură YouTube

Guess Who ar fi fost prins drogat, la volanul bolidului său. 

Veste șocantă în lumea muzicii din România. Rapperul Guess Who ar fi fost prins droga la volan, potrivit unor surse. Artistul ar fi fost oprit de oamenii legii în trafic, pentru un control de rutină, miercuri, pe străzile din Capitală. 

Guess Who a fost prins drogat, la volan

Polițiștii de la Circulație l-ar fi testat pe bărbatul în vârstă de 37 de ani, cu aparatul DrugTest. Surse din anchetă susţin că artistul Guess Who a ieşit pozitiv la cocaină. Ulterior, cântărețul rapperul a fost dus la sediul INML.

"La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un  dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări  IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal", se arată în comunicatul Poliţiei, potrivit Antena 3. 

Cine este Guess Who

Laurențiu Mocanu (n. 2 iunie 1986, București), cunoscut sub numele de Guess Who, este un cântăreț de muzică hip-hop român. În iulie 2010, Guess Who a câștigat premiul de „Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards. Guess Who  a fost unul din "copiii teribili" ai generatiei hip-hop de sub aripa trupei Parazitii.Prima sa reprezentatie a avut loc in 2001 si de atunci colaborarile au curs, din ce in ce mai multe, de la an la an. Vocea lui Guess Who a putut fi auzita pe materiale semnate de nume mari ale hip-hop-ului romanesc precum PARAZITII, BITZA, GRASU XXL sau MAXIMILIAN, lasandu-si amprenta vocala pe 12 albume, potrivit wikipedia

Citește și: Dan Negru: „Un om bun este de neînvins”. Cea mai importantă lecție pentru copiii săi, Revelionul 2024 și propunerea de a intra în politică - EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel