Oana Roman și-a luat mama acasă. Cum arată Mioara Roman, după 1 lună de tratament

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman și-a adus mama acasă, chiar în vinerea mare. Mioara Roman a stat o lună de zile într-un centru de tratament, iar terapiile par că au dat rezultate. Fosta soție a lui Petre Roman este în formă maximă.

La 81 de ani, Mioara Roman se simte si arată mai bine ca niciodată. Fosta soție a lui Petre Roman  a petrecut o luna de zile într-un centru de lux pentru seniori, acolo unde a fost supusă unor tratamente complexe.

„Înainte ca mama sa facă recuperare nu era f bine si nu arăta ok. Sunt mandra ca după 1 luna de tratament mama arata asa la 81 de ani. Azi am mers împreună la coafor și mi s a părut atat de eleganta și distinsa și mult mai în formă. I am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare placere sa ne facă Isa o poza. E o poza făcută în zi Sfânta și sunt tare liniștita în suflet ca mama e bine și fac pentru ea tot ce pot”, a scris Oana Roman pe Instagram.


Mioara Roman a avut de la începutul anului mai multe probleme de sănătate din cauza cărora a ajuns pe masa de operație. Fiicele ei au decis că ar fi foarte bine ca mama lor să fie tratată într-un centru de recuperare pentru seniori. 

Mioara Roman a fost nevoită să stea mai mult timp în casă în ultimul an, iar asta a afectat-o profund. Catinca Roman a explicat în urmă cu ceva timp de ce au fost nevoite să își interneze mama.

Oana Roman, acuzată că și-a internat mama la azil. Vedeta a răbufnit: „Nu are nicio legătură cu conceptul comunist...”


„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.

Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată în centrul pentru vârstnici de către fiicele ei: "Are și ea frici ca toată lumea"


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel