Oana Roman, acuzată că și-a internat mama la azil. Vedeta a răbufnit: „Nu are nicio legătură cu conceptul comunist...”

Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a luat o decizie foarte importantă pentru mama ei. Vedeta a decis să o trateze pe Mioara Roman într-un centrul de lux. 

Oana Roman este din nou în centrul atenției, după ce a anunțat că își va interna mama într-un centru pentru seniorii cu probleme de sănătate. Chiar dacă aceasta a specificat în repetate rânduri că mama ei nu va merge la azil, ci la un centru pentru recuperare, oamenii au pus-o la zid pentru decizia ei. Oana Roman a decis să publice mai multe poze cu locul unde mama ei va fi tratată, pentru a le închide gura răutăcioșilor. 


“Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus Oana Roman, la Antena Stars. 


Mioara Roman este internată într-un centru de lux unde primește îngrijiri medicale la cele mai înalte standarde. Oana Roman spune că mama ei este foarte încântată și se simte ca o regină.  Așa cum a declarat Oana Roman, costurile pentru o lună se încadrează între 2500 și 4000 de euro.


“Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a adăugat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 30 Martie 2021, 14:26 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play