Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată în centrul pentru vârstnici de către fiicele ei: "Are și ea frici ca toată lumea"

Data publicării:
Oana Roman și Mioara Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, sursa instagram

Mioara Roman a fost internată de către fiicele ei într-un centru pentru vârstnici, după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

În ultima perioadă, Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, care au dus-o chiar și pe masa de operație. Recent, mama Oanei Roman a fost operată de urgență din cauza unui punct de grăsime care s-a tot mărit și s-a infectat. Oana Roman a fost cea care a anunțat pe pagina de Instagram că este la spital cu mama ei pentru o intervenție chirurgicală. 

„Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, spunea Oana Roman pe Instagram.

Acum, Oana Roman și sora ei își doresc ca mama lor să fie bine, motiv pentru care au decis să o ducă la un centru pentru vârstnici, acolo unde are parte de tratamente speciale pentru o recuperare mai ușoară și o ameliorare a stării sale de sănătate. Mioara Roman se simte bine, însă are câteva frici.

”Are și ea frici ca toată lumea mai ales sa suferă de diabet, hipertensiune. Starea aceasta de tensiune ne-a afectat pe toți, s-a resimțit și asupra ei. Faptul că a stat în casă a tras-o înapoi. (…) Nu a avut nicio reacție când i-am zis de centru, am dus să vadă, a cunoscut doctorii, asistentele, dar totul pentru a o pune în formă fizică, cel puțin. Mama a primit și prima doză de vaccin. Așteptam și rapelul”, a declarat Catinca Roman în emisiunea lui Cristi Brancu.

Oana Roman, acuzată că și-a internat mama la azil. Vedeta a răbufnit: „Nu are nicio legătură cu conceptul comunist...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel