Marius Elisei, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a împăcat cu Oana Roman. Bărbatul a spus adevărul: „Vom trăi si vom vedea”

Sursa foto: Oana Roman și Marius Elisei, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman și Marius Elisei, instagram

Marius Elisei a rupt tăcerea după ce s-a zvonit că s-a împăcat cu Oana Roman. 

Oana Roman și Marius Elisei au decis să o ia pe drumuri separate, în urmă cu câteva luni. Ambii parteneri au preferat să fie discreți în ceea ce privește viața personală, astfel că nu au dezvăluit care au fost motivele despărțirii. 

Marius Elisei, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a împăcat cu Oana Roman

Oana și Marius au recunoscut că au rămas în relații bune de prietenie de dragul fiicei lor, Isabela. Cu toate astea, au existat mai multe speculații cu privire la relația celor doi, astfel că bărbatul a vrut să facă lumină în acest caz. 

„Dacă te duci la ziua copilului înseamnă că te impaci cu fostul partener? Nici gând de așa ceva. Sincer, sunt sătul să tot aud și să tot văd astfel de lucruri, să fiu împăcat la nesfârșit cu Oana. Nu se pune problema acum”,  a declarat Marius Elisei, pentru Cancan.ro.

Marius Elisei a explicat că fiica lor este mai presus de orice, astfel că trebuie să fie amândoi alături de ea și să nu lase nicio secundă ca Isa să simtă problemele dintre părinții ei.

“Înțeleg, dar eu am alte planuri personale. Importat este copilul, fetița noastră. La fel de important este și ca noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm.

Noi să fim sănătoși, restul se rezolvă de la sine. Eu nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului. Și nimeni nu ar trebui să facă asta. Așa că momentan eu am alte planuri, mai apoi vom trăi si vom vedea, cine știe”, a mai spus Marius Elisei.

Alături de Oana în situații dificile

Oana Roman este întotdeauna alături de mama sa, iar în ultima perioadă s-a focusat doar pe starea de sănătate a acesteia. În urmă cu câteva săptămâni, Mioara Roman a avut încă un episod în care s-a simtit extrem de rău, iar fiica sa i-a sărit imediat în ajutor. Din fericire, acum femeia se simte mai bine și este sociabilă. Oana Roman recunoaște că Marius Elisei i-a fost alături în aceste momente dificile. 

„Vă mulțumesc dragilor pentru sutele de mesaje. Am plecat de la mama, am stat cu ea aproape 2 ore. Am găsit-o mult, mult mai bine decât mă așteptam. M-am dus îngrozită și am găsit-o foarte bine, super cooperantă, extrem de veselă, și-a dorit să ne veselim. Exact așa mi-a zis ea, să ne veselim. Am râs împreună foarte tare, m-a pus să-i povestesc ce am făcut zilele astea. I-am zis că e foarte cald afară și ea mi-a zis râzând: 'Mai bine că sunt aici decât să merg prin căldură, pe afară', glumind bineînțeles. Foarte, foarte bine am găsit-o. Sunt bine acum!”, spunea Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Vedeta recunoaște că, în afară de Marius Elisei, nimeni nu i-a fost alături în momentele grele. 

'Niciodată n-am lipsit de lângă mama. Nu a fost nimeni lângă mine în afară de Marius. Țin mintea noaptea aia cât de grea a fost când am decis să o luăm pe mama în casă cu noi și nu știam unde vom depozita tot ce nu încăpea în apartamentul nostru.', a mai scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Citește și: Ce îi interzice Oana Roman fiicei sale: „Este un lucru lipsit de educație”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 aug 2023, 08:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience