Oana Roman, istoric sentimental cu năbădăi. Succes sau eșec: „Nu putem sa le avem pe toate”

Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a reflectat mult timp la cele mai însemnate definiții ale vieții. Vedeta are un parcurs istoric bogat, iar declarațiile sale sunt mereu așteptate cu mare drag de către fani.

Oana Roman se află în prezent într-o perioadă de singurătate, după despărțirea de Marius Elisei, fără a-și fi refăcut încă viața. Chiar dacă a trecut prin momente dificile în ultimii ani, vedeta nu și-a pierdut speranța și găsește motive să zâmbească. Ea împărtășește gândurile sale despre succes și provocările pe plan sentimental și profesional.

În ultimii ani, Oana Roman a întâmpinat multiple lovituri pe plan sentimental și social, dezamăgită atât de partenerul de viață cât și de persoanele în care avea cea mai mare încredere. Cu toate acestea, vedeta a reușit să depășească cu demnitate fiecare obstacol al vieții și astăzi poate zâmbi din nou.

Chiar dacă a divorțat și a avut o separare tumultuoasă de soțul său, tatăl fiicei sale, cei doi au reușit ulterior să aibă o relație bună de prietenie și să fie părinți responsabili pentru Isabela. Cu toate acestea, în ultima perioadă, Oana Roman a dat de înțeles că relația cu tatăl fiicei sale nu mai este la fel ca înainte.

Cu coazia unui eveniment monden, Oana Roman a acceptat să ofere câteva cuvinte. Vedeta a fost întrebată despre planurile sale pentru viitor, dar și despre percepția asupra succesului versus iubire.

Succes vs iubire

Există o zicală conform căreia nu poți avea succes și dragoste în același timp, însă Oana Roman ne spune că nu este neapărat o regulă generală valabilă și că fiecare persoană înțelege altceva prin totalitatea anumitor lucruri. Vedeta subliniază faptul că pentru fiecare individ succesul pe plan profesional sau sentimental poate avea semnificații diferite și că nu ar trebui să ne comparăm cu ceilalți în această privință.

”Depinde, eu nu cred că este o regulă general valabilă, e clar că nu putem să le avem pe toate, dar depinde ce înseamnă tot și care e măsura fiecărui lucru pe care ni-l dorim, pentru unii fericirea înseamnă ceva, pentru alții altceva, succesul pentru unii înseamnă ceva, pentru alții altceva, mie mi se pare că e relativ, până la urmă fiecare trebuie să-și găsească ca dorințele lui să fie în conformitate cu el, nu în comparație cu alții” ,a spus Oana Roman,  pentru Spynews.ro.

Nu privește cu interes o posibilă recăsătorie

Oana Roman nu și-a dedicat prea mult timp gândirii despre o recăsătorie în viitor și afirmă că are priorități mult mai importante în prezent decât să se preocupe de organizarea unei nunți.

În același timp, ea nu exclude posibilitatea împăcării cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale, dar lasă totul în mâinile destinului și în trecerea timpului, care adesea poate aduce schimbări radicale în situații.

”Nici nu m-am gândit la așa ceva, e ultimul subiect la care să mă gândesc sincer. Chiar nu îmi stă capul la așa ceva, am atâta de făcut încât chiar nu este un subiect la care să mă gândesc”, a mai zis ea, potrivit sursei citate.

Vezi și: Ce se ascunde în șifonierul Oanei Roman. Vedeta dezvăluie cum face rost de haine: „Pe cele vechi le-am dat pe grupuri”

Vezi și: Petre Roman, vinovat pentru problemele de sănătate ale Mioarei Roman? „Nu este ușor să fii aruncată la gunoi, după 34 de ani de căsătorie”

Vezi și: Oana Roman și Marius Elisei au rupt, din nou, legătura: „Părea că am reușit o perioadă, dar din păcate nu pentru mult timp”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 iul 2023, 11:18 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience