Ce se ascunde în șifonierul Oanei Roman. Vedeta dezvăluie cum face rost de haine: „Pe cele vechi le-am dat pe grupuri”

Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman își îmbogățește garderoba dintr-un loc neașteptat. Adună banii din vânzarea hainelor vechi.

Oana Roman, în vârstă de 47 de ani, a suferit o transformare totală, intrigând privirile tuturor la evenimentele mondene cu noua sa imagine și stil vestimentar. Vedeta a reușit să atingă silueta dorită prin intermediul postului intermitent, iar garderoba sa a fost înlocuită cu haine noi. Deși a necesitat o investiție, Oana este încântată de rezultatele obținute. Cu toate acestea, schimbările nu se opresc aici, deoarece vedeta promite ceva surprinzător în viitorul apropiat.

Fiica lui Petre Roman are planuri mari pentru perioada următoare. Ea dezvăluie că se gândește la înființarea unei afaceri și are un proiect pe care îl are în plan. Cu toate acestea, Oana preferă să nu ofere prea multe detalii înainte de momentul potrivit, deoarece nu îi place să dezvăluie în avans. Cu siguranță, ceea ce pregătește va fi ceva surprinzător și interesant pentru toți cei care o urmăresc.

Cumpără haine de pe grupuri

Oana Roman, spre surprinderea multora, își completează garderoba prin haine cumpărate de pe diferite grupuri de pe internet. Aceasta susține că hainele vechi sau pe cele pe care nu le mai poartă le oferă pe aceleași grupuri în schimbul unor sume modice. Ea consideră că bijuteriile sunt accesorii care merită un ban în plus, având în vedere că rămân pentru totdeauna.

„Am investit ceva în schimbarea garderobei. Hainele vechi pe care le aveam le-am reciclat, adică le-am dat pe grupurile de haine. Și cu ce bani am obținut, puțini, că nu le-am vândut scump, am adunat banii și mi-am cumpărat altele. Multe tot de pe grupuri. Cred că cel mai mult am dat pe bijuterii. Dacă tot investim ceva, măcar să o facem în bijuteriile de calitate, pentru că alea rămân.”, a mărturisit Oana Roman pentru UNICA.RO.

Cum arată stilul său alimentar

Deși a trecut prin câteva proceduri medicale pentru a rezolva problema greutății, Oana Roman ține post intermitent de doi ani. Vedeta oferă și câteva detalii despre stilul de viață pe care îl respectă cât poate de mult.

„Țin post intermitent de doi ani ani și jumătate deja, acesta este regimul meu. Nu mănânc micul dejun, mănânc prânzul și seara, în 80% dintre cazuri, înlocuiesc cina cu o băutură proteică, un shake care are puține calorii, dar multe proteine și atunci mă ajută să înlocuiesc o masă și să nu îmi fie foame. În prima parte a zilei în care nu mănânc, doar beau cafea, beau și un ceai care mă ajută să am energie și să nu cad pe jos. M-am obișnuit așa și îmi e foarte bine”, fosta prezentatoare.

Critică prețurile de pe litoral

Oana Roman se plânge de prețurile de pe litoralul românesc. Aceasta are norocul de a vizita prietenii care dețin hoteluri și plaje, având un avantaj față de restul românilor care nu pot decât să se adapteze situației.

„Sunt o privilegiată, pentru că eu mă duc la prieteni, am foarte mulți prieteni care au hoteluri, plajă. Știu clar unde mă duc de fiecare dată. Dar oricum e foarte scump. Poate mai scump decât pe Coasta de Azur în anumite locuri, ceea ce e o aberație totală”, mai spune ea.

Vezi și: Oana Roman și Marius Elisei au rupt, din nou, legătura: „Părea că am reușit o perioadă, dar din păcate nu pentru mult timp”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 iul 2023, 21:35 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience