Oana Roman și Marius Elisei au rupt, din nou, legătura: „Părea că am reușit o perioadă, dar din păcate nu pentru mult timp”

Oana Roman a dezvăluit care este relația din prezent între ea și Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni, în ciuda încercărilor vedetei de a salva relația, mai ales de dragul fiicei lor. După ample scandaluri și declarații dure pe care cei doi și le-au aruncat unul altuia, părea recent că aceștia au ajuns la un punct comun, fanii crezând chiar că este vorba despre o împăcare, la un moment dat. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care a avut-o pe Instagram, unul dintre fani a întrebat-o, așadar, pe vedetă despre adevărata situație care este între ea și fostul soț. Se pare încă că lucrurile merg din nou în sensul nedorit de aceasta, iar relația celor doi nu mai este, din nou, una bună.

„Am încercat și sperat la relații civilizate și decente de prietenie, pentru că Isa are nevoie și de prezența lui. Părea că am reușit o perioadă, dar din păcate nu pentru mult timp”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Pe aceeași temă: Relația de prietenie dintre Marius Elisei și Oana Roman, doar de fațadă? Catinca spune tot: „Lucrurile nu stau așa. Vrea să arate că familia e perfectă”

Oana Roman își dorea împăcarea cu Marius Elisei

În cadrul unui interviu recent, Oana Roman spunea că și-ar dori ca atât ea, cât și fostul soț, să reușească să treacă peste toate lucrurile mai neplăcute care au avut loc în trecut și să păstreze o relație frumoasă de prietenie. Chiar dacă recunoaște faptul că este extrem de vocală în anumite situații, vedeta spune că, în aceeași măsură, detestă scandalurile.

"Eu îmi doresc foarte mult să încercăm să putem fiecare să uităm și să trecem peste niște chestii. Încă nu s-a ajuns în punctul în care să se poată lăsa în urmă definitiv anumite lucruri. Asta e, de fapt, dorința mea cea mai mare, dacă s-ar putea ajunge ... în ciuda faptului că eu sunt un om extrem de vocal și de extrovertit, eu sunt un om care nu iubește discuțiile, nu îmi place cearta, nu îmi plac reproșurile absolut deloc numai că, fiind Berbec, în momentul în care mă provoci, foarte greu mă pot abține.", a spus Oana Roman, conform Spynews.

VEZI și: Oana Roman, replică acidă pentru Catinca, după acuzațiile aduse: „Eu sunt „bolnavă? Unde și când m-am plâns vreodată?”

„Eu sunt un om care iartă și încerc să uit părțile rele”

Chiar dacă nu i-a fost ușor de-a lungul timpului să fie atât de sinceră cu comunitatea sa, întrucât acest lucru i-a adus foarte multe prejudecăți și jigniri, Oana Roman spune că ar fi în stare să treacă peste toate lucrurile neplăcute din trecutul său, pentru o viață liniștită și armonioasă.

"La câte înjurături mi-am luat de la toată lumea, eu nu am răspuns niciodată, nu am intrat în certuri și în discuții cu nimeni. Acasă, dacă mă calci pe coadă prea des nu prea mai tac.(...) Eu sunt un om care iartă și încerc să uit părțile rele. Eu chiar sunt împăcată acum. În fața lui Dumnezeu sunt extrem de împăcată cu tot. Relele și greșelile eu mi le-am asumat.(...) O relație în care încercăm să lăsăm deoparte aduceri aminte, reproșuri, asta înseamnă înapoi la zero. ", a mai spus Oana Roman.

VEZI și: Război total între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă. Nu plătește din banii ei azilul”. Ce au de împărțit cele două suroriGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 iul 2023, 15:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience