Regretul Oanei Roman. Ce meserie își dorea, de fapt: Tata nu a fost de acord

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit care a fost visul ei în copilărie. 

Oana Roman s-a bucurat de atenția publicului, încă de la o vârstă fragedă. Deși meseria ei ține mai mult de zona marketingului, fiica lui Petre Roman a ajuns să apară în emisiuni Tv și să fie o prezență activă în spațiul public, prin prisma celebrității tatălui său. Deși a cunoscut faima, vedeta spune că ea și-a dorit o cu totul altă meserie, însă tatăl ei nu a fost de acord. 


„Am vrut să mă fac actriță, dar tata nu a fost de acord”, a dezvăluit vedeta, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum a fost copilăria Oanei Roman

„Copilăria mea a fost una cât se poate de normală, am copilărit la țară. Până m-am dus la școală, eu n-am fost la grădiniță, am fost la țară la sora buncii mele și au fost cei mai frumoși ani din viața mea. Am avut o copilărie cât se poate de frumoasă și de normală! Mergeam cu ai mei la mare, la munte, făceam sărbătorile împreună, aveam prieteni, aveam gașcă în cartier”, a adăugat ea, potrivit SpyNews. 

 

Cum o pedepsea Petre Roman în copilărie

Recent, Oana Roman și-a deschis sufletul și a povestit cum o pedepsea tatăl ei dacă greșea sau nu îl asculta. Petre Roman și-a închis fiica în debara pentru câteva ore, iar vedeta spune că a rămas cu traume grave din cauza acelui incident.


„Tata mă bătea cu cureaua. Odată țin minte că m-a închis în debara ca să mă pedepsească și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore. Atunci a fost rău pentru ca am rămas cu traume, m-am speriat și plângeam foarte tare. De atunci mi-e frică de spații închise”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.


Oana Roman spune că va fi mereu alături de tatăl ei și îl va ajuta când va avea nevoie, dar nu poate uita palmele pe care acesta i le dădea când întârzia acasă. Petre Roman a fost foarte dur cu vedeta și din prea multă grijă, i-a produs acesteia răni adânci în suflet. 


„Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.


De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi.


Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a mai povestit vedeta, la Kanal D.


Oana Roman a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar și a dezvăluit că s-a luptat cu depresia ani de zile. Vedeta a început să facă terapie abia la vârsta de 30 de ani, după ce s-a despărțit de Cornel Păsat. 


„Aveam 30 de ani, se adunaseră mult prea multe, a fost și o despărțire atunci. Ajunsesem foarte rău, nu mai puteam să trăiesc. Făceam cred 50 de atacuri de panică pe zi. Practic nu mai puteam să ies din casă. Am început să fac terapie mult prea târziu”, a povestit Oana Roman.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel