În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube
Descriere foto: Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

 Anamaria Prodan l-a rugat pe Dorian Popa să-i ofere un sfat fiului său, în ceea ce-l privește pe tatăl său, Laurențiu Regehcampf.

Dorian Popa a ieșit recent dintr-o relație care s-a întins pe o durată de 11 ani de zile. Chiar dacă el și fosta parteneră de viață nu au fost căsătoriți, artistul spune că atunci când s-a pus capăt poveștii de iubire s-au comportat ca și când au fost într-o căsnicie. Acesta mărturisește că și-a dorit să încheie relația cu Babs în cele mai amiabile condiții, întrucât nu și-a dorit să urmeze exemplul tatălui său, care practic l-a părăsit în adolescență. Acest lucru a stârnit curiozitatea impresarei, care i-a cerut acestuia un sfat important, în plin scandal cu Reghecampf. 

„Eu la această despărțire m-am comportat ca la un divorț, înțelegi ce vreau să spun? Atunci de ce n-aș fi plecat și dacă am fi fost căsătoriți? Am făcut aceeași împărțeală. Tata a plecat urât din relație, eu nu, asta este diferența.”, a declarat Dorian Popa în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan.

„Te-a afectat? Asta mă interesează pe mine pentru băiatul meu. Cum a fost în momentul în care te-ai trezit cu tatăl plecând.”, l-a întrebat impresara.

„Ai spus o chestie mișto și ai pus o responsabilitate mare pe umerii mei acum. M-a afectat, dar nu neapărat plecarea lui. Când s-a întâmplat asta, mama a spus așa „Eu sunt mama voastră, el e tatăl vostru, între noi nu mai merge, asta e”, ce fain mi s-a părut, mai ales că eu urma să plec la facultate. A existat și un respect între ei, pentru că încă exista bunica mea, care își dorea ca lucrurile să fie ok. Problema a fost când eu mă pregăteam să plec la București, iar el a dat un ultimatul, să alegem între el și mama, iar acolo nu mi s-a mai părut drept. Dacă mama zis că e tata, trebuie să-l respectăm, iar cealaltă parte zice invers, undeva nu e egalitate.”, a completat Dorian Popa.

VEZI și: Nu știai asta despre Dorian Popa! Ce studii are, de fapt, la bază artistul. Nu are nicio legătură cu muzica /video

Dorian Popa, sfat pentru fiul Anamariei Prodan

Așadar, în final, Dorian Popa i-a oferit și un sfat prețios lui Bebeto, impresara dorindu-și, la rândul său, ca mezinul familiei să asculte ce spune artistul.

„Atunci mi-am dat seama că lucrurile nu sunt echilibrate și m-a afectat foarte tare această poziție a lui. Nu m-a afectat plecarea lui, dacă nu ar fost cu aceste lucruri urâte, au fost mai multe, dar nu aș vrea să le detaliez. Am terminat orice legătură cu el, dar trebuie să o spun o chestie pe care dacă băiatul tău o poate înțelege, m-ar ferici foarte tare. Tot ceea ce s-a întâmplat în viața mea din direcția asta m-a făcut să spun mereu „Așa nu face”.”, a mai spus Dorian Popa.

„Exact acest subiect îl discutam cu el, va împlini 16 ani, și exact același lucru, situația asta o avem noi, iar astea sunt cuvintele mele. „E tatăl tău, ți-a dat viața, trebuie să-l respecți”, asta l-am învățat pe cel mic. Numai că toată reticența și disprețul pe care el îl are în momentul în care i se vorbește urât de mama lui, probabil că orice băiat are chestia asta de respingere. De asta mă gândeam că ai zis că atunci ai rupt legătura cu el, mă doare sufletul că în aceeași direcție se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui și nu mi-aș dori asta.”, a continuat impresara.

VEZI și: Cum l-au influențat Hagi și Connect-R pe Dorian Popa. Care este semnificația versurilor "Hâtz, Johnule" /videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel