Suma uriașă pe care Selly o încasează doar din Youtube. Câștigă într-o lună mai mult decât alți români într-un an

Data publicării:

Selly s-a dat de gol și le-a arătat tuturor câți bani îi intră în conturi doar de pe Youtube.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țara noastră, care a intrat în această lume de la o vârstă extrem de fragedă și care a reușit până acum să adune peste trei milioane de abonați pe canalul său de Youtube. Chiar dacă foarte multe persoane cred că veniturile din mediul online se câștigă mult mai ușor, decât în cazul unul job normal, tânărul vlogger a muncit întotdeauna extrem de mult și le-a expus uneori și urmăritorilor săi ce înseamnă calea spre succes și câtă muncă este, de fapt, în spate. De asemenea, chiar dacă uneori a mai vorbit și despre sume concrete și despre veniturile generate de mediul online, Selly a preferat de cele mai multe ori să păstreze discreția și să nu-și expună sumele uriașe în spațiul public.

Cu toate acestea, prezent într-un live, acolo unde era alături de mai mulți influenceri care au concurat la BuzzHouse, concurs organizat de vlogger, cu o miză finală de 5.000 de euro pentru câștigător, acesta le-a arătat arătat tuturor cât câștigă pe lună din reclamele de pe Youtube, din greșeală. Este vorba despre 35.592,97 de euro, cifră pe care acesta nu a mai putut să o ascundă, după ce a realizat eroarea.

„Top, lasă, cifre bune!”, a fost replica oferită de Selly.

VEZI și: Mălina Avasiloaie: „Nu am vorbit nicăieri despre asta” / Oracolul Vedetelor

 

@jimmy.pov

 

♬ sunet original - Jimmy

Ce spunea Selly despre cărți în trecut

Invitat în trecut în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Selly dezvăluia pe atunci faptul că nu a fost niciodată pasionat de lectură, motiv pentru care cărțile pe care le-a citit vreodată depășesc puțin cifra de 10. Totuși, acesta spune că lectura obligatorie în școli sau alte tipuri de romane nu l-ar fi ajutat niciodată să învețe ceea ce știe astăzi.

„Nici multe, nici puține. Din câte îmi aduc aminte, cred că vreo 15 cărți, excluzând cărțile de când eram foarte, foarte mic. Ultima carte pe care am citit-o și pe care o recomand oricui se numește „Principii” de Ray Dalio. Sunt principii de viață, dar și principii de afaceri. O altă carte care mi-a plăcut foarte mult a fost „Sapiens”, scrisă de Yuval Noah Harari. Dar 90% din lucrurile pe care le-am învățat, le-am învățat căutându-le punctual pe Internet. N-am învățat din cărți să filmez, să editez sau să montez”, declara în trecut Selly, potrivit DC News.

VEZI și: Victor Cornea, prima reacție, după ce oamenii au acuzat-o pe Andreea Bălan că s-ar ține „scai” de el. Artista a fost ironizată inclusiv de fostul său antrenor

„Eu muncesc de la 12 ani”

Chiar dacă astăzi se bucură de niște venituri uriașe, care nu par a fi reale pentru țara noastră, Selly spune că muncește din greu de la vârsta de 12 ani. Acesta spune că a fost mereu pasionat de munca din mediul online și efortul depus în spate e unul extrem de mare.

„N-am avut timp. Eu muncesc de la 12 ani. Am citit foarte puține cărți de ficțiune. Muncesc foarte mult. Pare că doar mă distrez. Este foarte greu de văzut munca din spate și tot ce se întâmplă. Am o mare pasiune pentru ce înseamnă business. Când eram mic am făcut programare și eram foarte bun la asta. Încă n-am avut șansa să fac ceva în segmentul IT fiindcă, de la o vârstă foarte fragedă, m-am apucat de vlogging”, a mai zis Selly. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel